ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

«Πυρά» Κρεμλίνου κατά Γερμανίας: Δεν ήταν φιλική η συζήτηση Πούτιν – Σολτς

«Ήταν μια αμήχανη τηλεφωνική συνομιλία»

«Πυρά» Κρεμλίνου κατά Γερμανίας: Δεν ήταν φιλική η συζήτηση Πούτιν – Σολτς

Τα «πυρά» του κατά τον Γερμανό Καγκελάριο ο Κρεμλίνο Όλαφ Σολτς, έστρεψε το Κρεμλίνο διά του εκπρόσωπου του Ντμίτρι Πεσκόφ.

Ο Σολτς είχε συνομιλία σχεδόν 3 ωρών με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Σολτς ότι μια Ρωσία χωρίς τον πρόεδρο Βλαντίμιρ Πούτιν θα πρέπει να είναι το θεμέλιο για τις σχέσεις μεταξύ Βερολίνου και Μόσχας, ο Πεσκόφ τόνισε ότι «εναπόκειται στο ρωσικό λαό να αποφασίσει ποιος θα ηγηθεί της χώρας, δεν θα το αποφασίσει ο Γερμανός καγκελάριος».

«Σε τελική ανάλυση, εναπόκειται στον ρωσικό λαό και όχι στο Γερμανό καγκελάριο να αποφασίσει με ποιον θα πρέπει να είναι η Ρωσία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου.

Μιλώντας για την επικοινωνία Πούτιν – Σολτς, ο Πεσκόφ τη χαρακτήρισε «μια αμήχανη, αλλά απολύτως επαγγελματική τηλεφωνική συνομιλία».

«Σίγουρα, η συνομιλία δύσκολα μπορεί να περιγραφεί ως φιλική ή κάτι τέτοιο. Φυσικά ήταν σκληρή. Ωστόσο, εξακολουθεί να υπάρχει ανάγκη διατήρησης τέτοιων επαφών, ανταλλαγής πληροφοριών και συζήτησης πιεστικών θεμάτων που σχετίζονται με την “ειδική επιχείρηση», δήλωσε ο προεδρικός εκπρόσωπος αναφερόμενος στη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ρώσος πρόεδρος θα έχει το απόγευμα συνομιλίες και με τον Γάλλο ομόλογό του Εμανουέλ Μακρόν. Η τηλεφωνική επικοινωνία αναμένεται να πραγματοποιηθεί περί της 18:00 ώρα Ελλάδας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.