ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Ρωσία: «Η ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας δεν συμβάλλει στην ασφάλεια του ΝΑΤΟ»

Όσα είπε ο υφυπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας

Ρωσία: «Η ένταξη Σουηδίας και Φινλανδίας δεν συμβάλλει στην ασφάλεια του ΝΑΤΟ»

Η επιθετικότητα του ΝΑΤΟ κατά της Ρωσίας καταδεικνύεται από την Σύνοδο Κορυφής της Μαδρίτης, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών της χώρας, Σεργκέι Ριαμπκόφ, επειδή η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας είναι «βαθιά αποσταθεροποιητική».

Μάλιστα, η ένταξη της Σουηδίας και της Φινλανδίας δεν θα συμβάλλει στην ασφάλεια των μελών του ΝΑΤΟ, σύμφωνα με τον υφυπουργό Εξωτερικών της Ρωσίας.

«Η σύνοδος κορυφής της Μαδρίτης σταθεροποιεί την πορεία προς μια επιθετική περιχαράκωση της Ρωσίας από τον (ατλαντικό) συνασπισμό», δήλωσε ο Ριαμπκόφ μιλώντας στα πρακτορεία ειδήσεων της χώρας.

Πιστεύετε ότι η Τουρκία υποχώρησε ή πήρε αυτά που ήθελε για να άρει το βέτο ένταξης της Σουηδίας και της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ;

  • Πήρε ότι ήθελε (65%, 11.226 Votes)
  • Πήρε πολλά αλλά όχι όλα (21%, 3.653 Votes)
  • Δεν πήρε τίποτα (3%, 565 Votes)
  • Πήρε λίγα από αυτά που ζητούσε (8%, 1.431 Votes)
  • Δεν ξέρω/Δεν απαντώ (2%, 317 Votes)

Σύνολο ψήφων: 17.192

Loading ... Loading ...
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Θεωρούμε τη διεύρυνση της συμμαχίας βαθιά αποσταθεροποιητική για τις διεθνείς υποθέσεις. Αυτό δεν ενισχύει την ασφάλεια αυτών που διευρύνονται, ούτε αυτή εκείνων που εντάσσονται, ούτε ακόμη αυτή εκείνων που θεωρούν τη συμμαχία απειλή», εκτιμά ο Ριαμπκόφ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.