Ο Α.Σαμαράς «θα κάνει αυτό που πρέπει». Δηλαδή, «τόσο, όσο»...

Ρωσία: Ο B.Πούτιν ανακοίνωσε αύξηση 10% στις συντάξεις και τον κατώτατο μισθό

«Δεν σχετίζονται όλα με την σύγκρουση στην Ουκρανία»

Ρωσία: Ο B.Πούτιν ανακοίνωσε αύξηση 10% στις συντάξεις και τον κατώτατο μισθό

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

O Ρώσος πρόεδρος, Βλαντίμιρ Πούτιν, έδωσε εντολή για αυξήσεις σε συντάξεις και κατώτατο μισθό κατά 10%, παρά τις κυρώσεις των δυτικών χωρών, που πλήττουν την οικονομία.

Ο Πούτιν μίλησε στο Συμβούλιο Ασφαλείας της Ρωσίας, που μεταδόθηκε στην τηλεόραση. Όπως είπε, «δεν σχετίζονται όλα με την σύγκρουση στην Ουκρανία».

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος υποστήριξε ότι «ο πληθωρισμός φέτος δεν θα υπερβεί το 15%».

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.