ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Ρώσος πρεσβευτής στο Μισνκ: «Η Δύση δημιούργησε στο έδαφος της Ουκρανίας ένα αντιρωσικό κράτος»

Ο M.Γκρίζλοφ υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου οι ΗΠΑ και η Βρετανία συμμετείχαν στον αντιχιτλερικό συνασπισμό

Ρώσος πρεσβευτής στο Μισνκ: «Η Δύση δημιούργησε στο έδαφος της Ουκρανίας ένα αντιρωσικό κράτος»

Η Δύση, καθοδηγούμενη από την πατροπαράδοτη αντιρωσική ιδεολογία της, προσπαθεί να ευνουχίσει τους Σλάβους, πρώτα απ’ όλα τη Ρωσία, κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης στην Ουκρανία, δήλωσε ο πρεσβευτής της Ρωσίας στη Λευκορωσία, Μπόρις Γκρίζλοφ, απαντώντας σε ερώτηση του TASS.

“Αυτοί (οι δυτικές χώρες) δημιούργησαν ένα κράτος στο έδαφος της Ουκρανίας, το οποίο ονομάζουμε αντιρωσικό. Αυτό είναι πραγματικά έτσι. Και σε αυτό το έδαφος, χωρίς να λυπηθούν τους Σλάβους, προσπαθούν να ευνουχίσουν τη Ρωσία και την πιστή σύμμαχό μας Λευκορωσία στο μέγιστο δυνατό βαθμό”, δήλωσε ο Gryzlov στο περιθώριο του 2ου Διεθνούς Αντιφασιστικού Συνεδρίου στο Μινσκ.

Ο Gryzlov υπενθύμισε ότι κατά τη διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου οι ΗΠΑ και η Βρετανία συμμετείχαν στον αντιχιτλερικό συνασπισμό.

“Αλλά δεν πολεμούσαν τον φασισμό. Αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι στο τέλος του πολέμου μπήκαν σε αποσχιστικές διαπραγματεύσεις με τα ανώτατα κλιμάκια της χιτλερικής Γερμανίας. <…> Ο κύριος στόχος τους ήταν να πολεμήσουν τη Σοβιετική Ένωση και όχι τον φασισμό”, δήλωσε ο Ρώσος πρέσβης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

“Στον εικοστό αιώνα, σε μια συνεδρίαση των Ηνωμένων Εθνών συζητήθηκε ένα ψήφισμα που εισήγαγε η Ρωσία σχετικά με το απαράδεκτο του φασισμού σε όλες τις μορφές του, συμπεριλαμβανομένου του σύγχρονου νεοναζισμού. Τι είδαμε; Οι Ηνωμένες Πολιτείες, η Βρετανία και η Γαλλία καταψήφισαν το εν λόγω ψήφισμα. Δηλαδή, η ιδεολογία αυτών των χωρών δεν είναι αντιφασιστική. Ήταν αντισοβιετική και τώρα είναι αντιρωσική”, τόνισε ο Gryzlov.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.