ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Σ.Σοϊγκού: «Οι σχέσεις Ρωσίας-Κίνας είναι πυλώνας παγκόσμιας σταθερότητας»

Ο Σοϊγκού δήλωσε ότι οι διμερείς σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και του Κίνας έχουν φθάσει σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα

Σ.Σοϊγκού: «Οι σχέσεις Ρωσίας-Κίνας είναι πυλώνας παγκόσμιας σταθερότητας»

Ο Ρώσος υπουργός Άμυνας Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε σήμερα ότι οι σχέσεις μεταξύ της Ρωσίας και της Κίνας είναι ο κύριος παράγοντας που υποστηρίζει την παγκόσμια σταθερότητα στον κόσμο σήμερα, μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων TASS.

Ο Σεργκέι Σοϊγκού δήλωσε ότι οι διμερείς σχέσεις μεταξύ της Μόσχας και του Πεκίνου έχουν φθάσει σε πρωτοφανή υψηλά επίπεδα.

«Οι διμερείς σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών βρίσκονται σ’ ένα νέο πρωτοφανές επίπεδο και έχουν γίνει σημαντικός παράγοντας υποστήριξης της παγκόσμιας σταθερότητας ενόψει των αυξανόμενων γεωπολιτικών εντάσεων στον κόσμο», μετέδωσε το πρακτορείο TASS επικαλούμενο δήλωση του Σοϊγκού σε τηλεγράφημά του προς τον Ζανγκ Γιουσία, αντιπρόεδρο της Κεντρικής Στρατιωτικής Επιτροπής της Κίνας και στενό σύμμαχο του Κινέζου προέδρου Σι Τζινπίνγκ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;feature=youtu.be&ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.