ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σάνα Μάριν – Φινλανδία: «Μέσα στον μήνα θα αποφασίσουμε για την ένταξη στο ΝΑΤΟ»

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε σχέσεις με τη Ρωσία, όπως ήταν μέχρι τώρα»,

Σάνα Μάριν – Φινλανδία: «Μέσα στον μήνα θα αποφασίσουμε για την ένταξη στο ΝΑΤΟ»

Για την πιθανότητα ένταξης της Φινλανδίας στο ΝΑΤΟ και τις σχέσεις της χώρας με τη Ρωσία, μίλησε στην ιαπωνική εφημεριδα Nikkei η Φινλναδή πρωθυπουργός Σάνα Μάριν.

«Η απόφαση για την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ θα ληφθεί στο πολύ κοντινό μέλλον, μέσα στον τρέχοντα μήνα», δήλωσε η Μάριν, προσθέτοντας πως οι σχέσεις με τη Ρωσία δεν μπορούν να είναι οι ίδιες με αυτές στο παρελθόν.

«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να έχουμε σχέσεις με τη Ρωσία, όπως ήταν μέχρι τώρα», ανέφερε σχετικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ακόμα, τόνισε πως θεωρεί σημαντικό η Κίνα να συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας. «Είναι σημαντικό να συμμετάσχει στις κυρώσεις κατά της Ρωσίας» ανέφερε η Φινλανδή πρωθυπουργός, σημειώνοντας επίσης ότι η εφαρμογή ακόμη πιο αυστηρών περιορισμών κατά της Ρωσίας είναι επίσης σημαντική.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.