ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σερβία: Αυτός είναι ο 21χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 8 άτομα από το αμάξι του (φωτο)

O Ούρος Μπλάζιτς, γιος στρατιωτικού, άνοιξε πυρ αδιακρίτως από το αμάξι του

Σερβία: Αυτός είναι ο 21χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε 8 άτομα από το αμάξι του (φωτο)

Νέο αιματοκύλισμα, με οχτώ νεκρούς σε δύο χωριά της Σερβίας περίπου 46 χιλιόμετρα νότια του Βελιγραδίου, εκτυλίχθηκε το βράδυ της Πέμπτης.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, νεαρός 21 ετών σκόρπισε τον θάνατο στα χωριά Ντούμπονα και Σέπσιν, πυροβολώντας με αυτόματο όπλο αδιακρίτως μέσα από το αυτοκίνητο του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 192.RS (@192_rs)

Το πρακτορείο Anadolu μεταδίδει ότι ο δράστης ονομάζεται Ούρος Μπλάζιτς, και είναι γιος στρατιωτικού.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο Nova S μεταδίδει ότι μέχρι στιγμής έχει επιβεβαιωθεί ο θάνατος οκτώ ανθρώπων και ο τραυματισμός άλλων δεκαπέντε.

Μεταξύ των νεκρών ήταν ένας αστυνομικός, η αδερφή του και ένας ακόμη 21χρονος, σύμφωνα με το σερβικό site Telegraf.

Εκφράζονται φόβοι ότι ο απολογισμός των θυμάτων θα γίνει ακόμα πιο βαρύς.

https://twitter.com/SeicoIntel/status/1654267339045744640?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1654267339045744640%7Ctwgr%5E6aed2c89f5e3c7624f402ef26fa4e583f5088acc%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1367554%2Fneo-aimatokulisma-sti-servia-autos-einai-o-21hronos-pou-purovolise-kai-skotose-8-atoma-apo-to-amaxi-tou%2F

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις απέκλεισαν την περιοχή αναζητώντας τον δράστη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκε και περικυκλώθηκε από την αστυνομία κοντά στην κωμόπολη Μάλι Ποζάρεβατς. Όμως αρνείται να παραδοθεί και ανταλλάσσει πυρά με αστυνομικούς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.