ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Σίνζο Άμπε: Βρέθηκαν εκρηκτικά στο σπίτι του δολοφόνου του

Στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί

Σίνζο Άμπε: Βρέθηκαν εκρηκτικά στο σπίτι του δολοφόνου του

Σοκαρισμένος παρακολουθεί ολόκληρος ο πλανήτης τις εξελίξεις σχετικά με την εν ψυχρώ δολοφονία του πρώην πρωθυπουργού της Ιαπωνίας Σίνζο Άμπε κατά τη διάρκεια ομιλίας του. 

Όσο περνάνε οι ώρες ολοένα και περισσότερες πληροφορίες γίνονται γνωστές για τον 42χρονο δολοφόνο Τετσούγια Γιαμαγκάμι.

Στο σπίτι του δράστη της δολοφονίας βρέθηκαν εκρηκτικά. Αναλυτικότερα, βρέθηκαν αρκετές εκρηκτικές συσκευές, ενώ στο σημείο έχουν σπεύσει πυροτεχνουργοί για την εξουδετέρωσή τους και για να αποκλείσουν τον χώρο.

Το κτίριο τακτοποιήθηκε από το ειδησεογραφικό πρακτορείο «NHK» ως το σπίτι του δράστη. Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ο δράστης της επίθεσης είναι πρώην μέλος του ιαπωνικού Πολεμικού Ναυτικού και χρησιμοποίησε για την επίθεση αυτοσχέδιο όπλο, το οποίο και κατασχέθηκε.

Ο Γιαμαγκάμι τέθηκε υπό κράτηση αμέσως, όμως πρόλαβε να πυροβολήσει και να τραυματίσει θανάσιμα τον Άμπε, ο οποίος υπέκυψε στα τραύματά του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μάλιστα, έχει κυκλοφορήσει φωτογραφία δευτερόλεπτα πριν ο δράστης πυροβολήσει τον Ιάπωνα πολιτικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.