ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Αγγλία: Σώθηκε από θαύμα 5χρονο κορίτσι – Σοκαριστικά πλάνα από τροχαίο

Η μικρή υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βγήκαν όλες καλές

Αγγλία: Σώθηκε από θαύμα 5χρονο κορίτσι – Σοκαριστικά πλάνα από τροχαίο

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα που ήρθαν στο φως τη δημοσιότητας από τροχαίο, με μεθυσμένο οδηγό να παρασύρει έναν μοτοσικλετιστή και την πεντάχρονη Maria Luiza.

Στις εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου καταγράφεται η στιγμή που ο οδηγός παρασύρει τον μοτοσικλετιστή και στη συνέχεια καταλήγει να μπαίνει με το αυτοκίνητο σε ένα κατάστημα.

Η μικρή Maria Luiza εκείνη την ώρα έπαιζε έξω από το κατάστημα. Βρισκόταν ακριβώς πίσω από μια μεγάλη γλάστρα. Από τις εικόνες του κλειστού κυκλώματος ασφαλείας φαίνεται ο μεθυσμένος οδηγός να παρασύρει αρχικά τον μοτοσικλετιστή.

Στη συνέχεια πέφτει πάνω στη γλάστρα και εκτοξεύει τη μικρή Maria Luiza πάνω στην τζαμαρία της σχολής οδηγών. Η τζαμαρία διαλύεται αμέσως και το κοριτσάκι πέφτει πάνω στον καναπέ που υπήρχε στη σχολή οδηγών.

Η μικρή Maria Luiza κλάσματα μετά τη σφοδρή σύγκρουση σηκώθηκε και έτρεξε στην αγκαλιά του πατέρα της, ο οποίος οριακά δεν χτυπήθηκε από την τρελή πορεία του αυτοκινήτου.

Οι γονείς της 5χρονης είδαν μπροστά στα μάτια τους να διαδραματίζεται το τρομακτικό τροχαίο. «Μόλις είχαμε τελειώσει τη δουλειά και πήγαμε να καθίσουμε για λίγο. Έγιναν όλα τόσο γρήγορα», δήλωσε ο πατέρας του μικρού κοριτσιού που γλίτωσε από θαύμα.

Η μικρή Maria Luiza υποβλήθηκε σε όλες τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και βγήκαν όλες καλές. Το μοναδικό που θυμίζει την τρομακτική της περιπέτεια είναι κάποιες αμυχές από τα σπασμένα τζάμια.

Ήταν η μητέρα της 5χρονης που απηύθυνε αργότερα έκκληση προς όλους τους οδηγούς να μην οδηγούν υπό την επήρεια αλκοόλ. «Από τη στιγμή που πίνουν αλκοόλ, πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι επικίνδυνο. Ευχαριστώ τον Θεό που η Maria Luiza είναι εδώ μαζί μας. Ήταν πολύ δύσκολο», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που η μικρή Maria βιώνει μια τόσο τρομακτική εμπειρία. Ήταν πριν από τρεις μήνες που ένας άλλος μεθυσμένος οδηγός χτύπησε το αυτοκίνητο της οικογένειάς της. Χρειάστηκε τότε να κάνει 26 ράμματα στο κεφάλι της. Λογικό οι γονείς της πλέον να προσπαθούν με κάθε τρόπο να μιλήσουν για τις συνέπειες της οδήγησης υπό την επήρεια του αλκοόλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.