ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Σουδάν: Απεγκλωβίστηκαν άλλοι επτά Έλληνες – Mεταφέρθηκαν στην Ιορδανία με πτήση ολλανδικού αεροσκάφους

Έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον επαναπατρισμό των πρώτων Ελλήνων που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν και αναμένονται σήμερα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας

Σουδάν: Απεγκλωβίστηκαν άλλοι επτά Έλληνες – Mεταφέρθηκαν στην Ιορδανία με πτήση ολλανδικού αεροσκάφους

Επτά επιπλέον άτομα, Έλληνες και μέλη των οικογενειών τους, απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν και αφίχθηκαν τις πρώτες πρωινές ώρες (25.04.2023), με πτήση ολλανδικού αεροσκάφους, στην Άκαμπα της Ιορδανίας.

Επιστρέφουν στην Ελλάδα οι πρώτοι 15 Έλληνες

Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει η αντίστροφη μέτρηση για τον επαναπατρισμό των πρώτων Ελλήνων που απεγκλωβίστηκαν από το Σουδάν και αναμένονται σήμερα στο αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το C-27 αναμένεται να προσγειωθεί σήμερα το πρωί, ή το αργότερο μέχρι νωρίς το μεσημέρι, στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Ελευσίνα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι το μεταγωγικό αεροσκάφος θα προσγειωθεί στην Ελλάδα στις 08:00 ή 09:00.

Το C-27 της Πολεμικής Αεροπορίας με Έλληνες από το Σουδάν απογειώθηκε χθες αργά το βράδυ από το Τζιμπουτί με προορισμό το αεροδρόμιο του Ασουάν στην Αίγυπτο και σήμερα αναμένεται να προσγειωθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Ελευσίνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το αεροσκάφος μεταφέρει κομάντος και ιατρικό προσωπικό, αλλά δεν έχει γίνει γνωστός ο ακριβής αριθμός των Ελλήνων του Σουδάν που θα επιστρέψουν στην Ελλάδα. Εκτιμάται πως πρόκειται για 23 Έλληνες. Ορισμένοι εξ αυτών, ίσως παραμείνουν στο Τζιμπουτί ή στην Αίγυπτο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.