
Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών, Σεργκέι Λαβρόφ, σε δηλώσεις του τάχθηκε υπέρ του «δικαιώματος» του Ιράν να εμπλουτίζει ουράνιο «για ειρηνικούς σκοπούς»
«Το Ιράν, όπως και κάθε άλλο μέλος της Συμφωνίας Μη Διάδοσης, έχει το πλήρες δικαίωμα να εμπλουτίζει ουράνιο για ειρηνικούς σκοπούς», δήλωσε ο Σ.Λαβρόφ κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στη Μόσχα.
Τόνισε επίσης, ότι η Μόσχα δεν θα παρέμβει στη διαδικασία διαπραγμάτευσης μεταξύ Ουάσινγκτον και Τεχεράνης.
«Θα υποστηρίξουμε οποιεσδήποτε αποφάσεις συμφωνηθούν και γίνουν δεκτές από τα ίδια τα διαπραγματευόμενα μέρη. Σε αυτήν την περίπτωση, τις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ισλαμική Δημοκρατία του Ιράν», δήλωσε ο Σ.Λαβρόφ, όπως ανέφερε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Interfax.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.