ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στους 140 έφτασαν οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση άλλα τέσσερα άτομα

«Άλλα 23 θύματα ολοκληρώνουν τη νοσοκομειακή περίθαλψη και ετοιμάζονται για εξιτήριο» είπε ο Ρώσος υπουργός Υγείας

Στους 140 έφτασαν οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα – Σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση άλλα τέσσερα άτομα

Ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκο, δήλωσε ότι οι νεκροί από την τρομοκρατική επίθεση στον πολυχώρο Crocus έφτασαν τους 140 καθώς καθώς ένας από τους ανθρώπους που είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, δεν τα κατάφερε και κατέληξε. 

Βάσει των μέχρι στιγμής στοιχείων που έχουν δημοσιοποιηθεί ποιος πιστεύετε ότι ευθύνεται για την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα;

  • ISIS (3%, 530 Votes)
  • ISIS, ΗΠΑ, Βρετανία και Ουκρανία (92%, 15.530 Votes)
  • Προβοκάτσια ρωσικών μυστικών υπηρεσιών (4%, 737 Votes)

Σύνολο ψήφων: 16.797

Loading ... Loading ...

«Οι γιατροί έκαναν ό,τι μπορούσαν», είπε χαρακτηριστικά.

Τη Δευτέρα ο επικεφαλής της Ερευνητικής Επιτροπής, Αλεξάντερ Μπαστρίκιν, είχε πει πως μέχρι τότε υπήρχαν 139 άτομα στον κατάλογο των νεκρών.

Ο Μουράσκο πρόσθεσε ότι τέσσερα ακόμη άτομα παραμένουν σε εξαιρετικά σοβαρή κατάσταση, 19 ασθενείς, μεταξύ των οποίων τρία παιδιά, βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση και 34 τραυματίες σε μέτρια κατάσταση.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Άλλα 23 θύματα ολοκληρώνουν τη νοσοκομειακή περίθαλψη και ετοιμάζονται για εξιτήριο», σημείωσε ο Μουράσκο. Επιπλέον, διευκρίνισε ότι, σύμφωνα με τα επιχειρησιακά στοιχεία, 205 θύματα έλαβαν εξωνοσοκομειακή περίθαλψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.