ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συμφωνήθηκε νέα τριήμερη κατάπαυση του πυρός για το τέλος του Ραμαζανιού στο Σουδάν

«Οι ένοπλες δυνάμεις ελπίζουν ότι οι αντάρτες θα τηρήσουν όλους τους όρους της εκεχειρίας» αναφέρει ο στρατός

Συμφωνήθηκε νέα τριήμερη κατάπαυση του πυρός για το τέλος του Ραμαζανιού στο Σουδάν

Μετά την παραβίαση των συμφωνιών εκεχειρίας, που θα ίσχυαν η καθεμία από ένα 24ωρο, ανακοινώθηκε νέα κατάπαυση του πυρός στο Σουδάν για να γιορταστεί το τέλος του Ραμαζανιού.

Ο στρατός του Σουδάν ανακοίνωσε, ειδικότερα, ότι συμφώνησε σε τριήμερη κατάπαυση του πυρός, αρχής γενομένης από σήμερα, ώστε ο σουδανικός λαός να μπορέσει να γιορτάσει τη μουσουλμανική γιορτή του ‘Ειντ αλ Φιτρ, με την οποία ολοκληρώνεται ο ιερός μήνας του Ραμαζανιού.

«Οι ένοπλες δυνάμεις ελπίζουν ότι οι αντάρτες θα τηρήσουν όλους τους όρους της εκεχειρίας και θα σταματήσουν τις στρατιωτικές ενέργειες που θα την παρεμπόδιζαν», ανέφερε στην ανακοίνωσή του ο στρατός.

Νωρίτερα σήμερα, η παραστρατιωτική οργάνωση Δυνάμεις Ταχείας Υποστήριξης (RSF), που μάχεται με τον στρατό εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα, ανακοίνωσε επίσης ότι συμφωνεί να παύσει το πυρ για 72 ώρες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.