ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Συνάντηση Μ.Νετανιάχου και Ν.Χριστοδουλίδη στο Τελ Αβίβ – «Φίλε Νίκο έρχεσαι στην πιο σκοτεινή στιγμή» (βίντεο)

«Η αγριότητα που έχουμε δει είναι η χειρότερη μετά το Ολοκαύτωμα»

Συνάντηση Μ.Νετανιάχου και Ν.Χριστοδουλίδη στο Τελ Αβίβ – «Φίλε Νίκο έρχεσαι στην πιο σκοτεινή στιγμή» (βίντεο)

Ο πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης συναντήθηκε στο Τελ Αβίβ με τον Ισραηλινό πρωθυπουργό Μπενιαμίν Νετανιάχου, μεταφέροντας μηνύματα για ανάγκη αποκλιμάκωσης της κρίσης και συνέχισης της ανθρωπιστικής βοήθειας στη Γάζα.

Παράλληλα, ο πρόεδρος Χριστοδουλίδης, τόνισε την ανάγκη να αποφευχθούν απώλειες αμάχων από όλες τις πλευρές και έναρξης πολιτικού διαλόγου.

Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, ανέβασε στο «Χ» βίντεο από την συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας.

«Φίλε Νίκο έρχεσαι στην πιο σκοτεινή στιγμή, είναι μια μάχη του πολιτισμού απέναντι στην βαρβαρότητα, όσα είδαμε στη Γάζα και στις κοινότητές μας είναι απερίγραπτα. Η αγριότητα που έχουμε δει είναι η χειρότερη μετά το Ολοκαύτωμα», ήταν τα λόγια του Μπενιαμίν Νετανιάχου.

«Είχα δηλώσει στα Ηνωμένα Έθνη πριν μια δεκαετία ότι η Χαμάς είναι ISIS, δεν με πίστεψαν, αλλά τώρα ξέρουν ότι είναι χειρότεροι, και όπως είπαν στον Μπάιντεν και τον Σολτς, η Χαμάς είναι οι νέοι Ναζί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Νετανιάχου τόνισε στον Κύπριο πρόεδρο ότι ο κόσμος ενωμένος πολέμησε τους Ναζί, ο πολιτισμένος κόσμος ενώθηκε για να αντιμετωπίσει τον ISIS, και τώρα οι πολιτισμένοι λαοί πρέπει να σταθούν στο πλευρό μας. Και κατέληξε: «Σε ευχαριστώ για την ισχυρή στήριξη από την πρώτη στιγμή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.