ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Συνετρίβη ιδιωτικό αεροπλάνο σε αυτοκινητόδρομο στην Μαλαισία – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Οκτώ επιβάτες, δύο μέλη του πληρώματος και δύο οδηγοί οχημάτων μέχρι στιγμής οι νεκροί

Συνετρίβη ιδιωτικό αεροπλάνο σε αυτοκινητόδρομο στην Μαλαισία – Τουλάχιστον 10 νεκροί

Ιδιωτικό αεροπλάνο συνετρίβη σε αυτοκινητόδρομο στη Μαλαισία με αποτέλεσμα να σκοτωθούν τουλάχιστον 10 άνθρωποι.

Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ το αεροσκάφος που συνετρίβη ήταν ένα ιδιωτικό τζετ Beechcraft Model 390, που φέρεται να έπεσε κατακόρυφα στο έδαφος και να εξερράγη κατά την πρόσκρουση.

Τμήματά του είναι διασκορπισμένα στον αυτοκινητόδρομο κοντά στο Σαχ Αλάμ, στην πολιτεία Σελανγκόρ της Μαλαισίας.

Οκτώ επιβάτες, δύο μέλη του πληρώματος και δύο οδηγοί οχημάτων που τη στιγμή της συντριβής διέσχιζαν τον αυτοκινητόδρομο, είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός των νεκρών.

Στα βίντεο από το περιστατικό που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου φαίνεται πυκνός καπνός να αναδύεται από σημεία του δρόμου κοντά στην κωμόπολη Elmina.

https://twitter.com/mperomedia/status/1692141656433160310?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1692141656433160310%7Ctwgr%5E601bae4c36da45a56c45104c702a12390858bcee%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.lifo.gr%2Fnow%2Fworld%2Fmalaisia-synetribi-aeroplano-se-aytokinitodromo-toylahiston-10-nekroi

Το αεροσκάφος έχασε την επαφή με τον πύργο ελέγχου εναέριας κυκλοφορίας και έπεσε πάνω σε μια μηχανή και ένα αυτοκίνητο στον αυτοκινητόδρομο, όπως δήλωσε ο αρχηγός της αστυνομίας του Σελανγκόρ, Χουσεϊν Ομάρ.

«Δεν υπήρξε κλήση έκτακτης ανάγκης, το αεροσκάφος είχε άδεια να προσγειωθεί», προσέθεσε. Μια αποστολή έρευνας και διάσωσης βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αρχή πολιτικής αεροπορίας της χώρας (CAAM) δήλωσε ότι η πτήση είχε αναχωρήσει από το τουριστικό θέρετρο Λανγκάουι και κατευθυνόταν προς το αεροδρόμιο Sultan Abdul Aziz Shah του Σελανγκόρ κοντά στην πρωτεύουσα της Μαλαισίας, Κουάλα Λουμπούρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.