ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Θεσσαλονίκη: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Υποβλήθηκε σε αφαίρεση θραύσματος και αποκατάστασης κατάγματος

Θεσσαλονίκη: Υποβλήθηκε σε χειρουργείο η Ελληνίδα τραυματίας από την έκρηξη στην Κωνσταντινούπολη

Σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση θραύσματος και σε αποκατάσταση κατάγματος κνήμης υποβλήθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης η 39χρονη, η οποία τραυματίστηκε στην περασμένη Κυριακή κατά τη φονική έκρηξη στη Κωνσταντινούπολη.

Όπως ανακοινώθηκε από το Νοσοκομείο, η ασθενής ακολουθεί την ενδεδειγμένη θεραπευτική αγωγή, σύμφωνα με τις υποδείξεις των θεραπόντων ιατρών, και θα παραμείνει για νοσηλεία για όσο χρονικό διάστημα κριθεί αναγκαίο.

Η 39χρονη έφτασε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών, χθες βράδυ, με τουρκικό ασθενοφόρο και παρελήφθη από ιατρική ομάδα του Νοσοκομείου. Πραγματοποιήθηκε εισαγωγή στην Ορθοπαιδική Κλινική και για την αξιολόγηση της κατάστασης της υγείας της έγιναν όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις.

Ο ιατρικός έλεγχος επιβεβαίωσε την ύπαρξη θραύσματος στο κάτω άκρο και κατάγματος κνήμης. Μετά από εκτίμηση εξειδικευμένης ομάδας ιατρών, κρίθηκε απαραίτητο να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση του θραύσματος και την αποκατάσταση του κατάγματος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά με την στιγμή της τρομοκρατικής επίθεσης, δήλωσε ότι ήταν στο απέναντι πεζοδρόμιο και πως ήταν πάρα πολύ τυχερή η ίδια, ενώ σε ερώτηση για το αν θα ξανά πήγαινε στην Τουρκία απάντησε καταφατικά, λέγοντας πως έχει μάθει να ξεπερνάει στη ζωή της τις δύσκολες καταστάσεις, ενώ εξέφρασε τη λύπη της για τους ανθρώπους που χάθηκαν στη διάρκεια της συγκεκριμένης επίθεσης, ειδικά για τα παιδάκια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.