ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Times: Όλοι «δείχνουν» ΗΠΑ-Ουκρανία για το σαμποτάζ στον South Stream

«Oι δυτικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν τον Ουκρανό που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση»

Times: Όλοι «δείχνουν» ΗΠΑ-Ουκρανία για το σαμποτάζ στον South Stream

H εφημερίδα της Βρετανίας The Times ανέφερε ότι ο άνθρωπος που χρηματοδότησε την ανατίναξη των αγωγών φυσικού αερίου «Nord Stream 1» και «Nord Stream 2» ήταν ένας Ουκρανός πολίτης.

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι η οργάνωση των δολιοφθορών ήταν ιδιωτική πρωτοβουλία του εν λόγω Ουκρανού, ο οποίος πλήρωσε με δικά του χρήματα το μίσθωμα της θαλαμηγού, την πρόσληψη επίλεκτων δυτών, τα πλαστά διαβατήρια και τις αγορές εκρηκτικών που είναι διαθέσιμα μόνο στη βιομηχανία πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Οι Times επισημαίνουν ότι οι δυτικές μυστικές υπηρεσίες γνωρίζουν τον Ουκρανό που φέρεται να βρίσκεται πίσω από τη βομβιστική επίθεση.

Το όνομά του δεν αποκαλύφθηκε για να μην προκληθεί σύγκρουση μεταξύ Ουκρανίας και Γερμανίας εν μέσω διαπραγματεύσεων για προμήθειες όπλων στο Κίεβο.

Επικαλούμενη στοιχεία που προέρχονται από τις αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες, η εφημερίδα New York Times απέδωσε χθες το σαμποτάζ σε «μία φιλο-ουκρανική ομάδα», αλλά χωρίς την εμπλοκή του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.