ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Το «έχασαν» οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ: Έστειλαν μήνυμα στον… Ε.Μασκ – «Βγάλε μας από το Azovstal»

«Είσαι υπεράνθρωπος»

Το «έχασαν» οι νεοναζί του Τάγματος Αζόφ: Έστειλαν μήνυμα στον… Ε.Μασκ – «Βγάλε μας από το Azovstal»

Το έχουν «χάσει» οι Ουκρανοί νεοναζί του Τάγματος Αζόφ, με τον διοικητή Σέρχιι Βολίνα που βρίσκεται κλεισμένος στην χαλυβουργία Azovstal στη Μαριούπολη να στέλνει μήνυμα… στον Έλον Μασκ. 

Σε ανάρτησή του στο Twitter, ο Σέρχιι Βολίνα: «Οι άνθρωποι λένε ότι έρχεστε από έναν άλλο πλανήτη για να διδάξετε στους ανθρώπους να πιστεύουν στο αδύνατο.

«Οι πλανήτες μας είναι ο ένας δίπλα στον άλλο, καθώς ζω εκεί όπου είναι σχεδόν αδύνατο να επιβιώσεις. Βοηθήστε μας να βγούμε από το Azovstal σε μια χώρα μεσολαβητή. Αν όχι εσύ, τότε ποιος; Δώσε μου ένα στοιχείο».

Η ανάρτηση στο Twitter

Σε μια ξεχωριστή ανάρτηση στο Facebook, o Βολίνα χαρακτήρισε τον Μασκ ως «υπεράνθρωπο», ζητώντας του να βοηθήσει με την εκκένωση σε «μια τρίτη χώρα».

Εκατοντάδες πεζοναύτες – καθώς και μέλη του νεοναζιστικού Τάγματος Αζόφ, μέλη της Εθνοφρουράς και συνοριοφύλακες – είναι οι τελευταίοι Ουκρανοί στρατιώτες που εξακολουθούν να βρίσκονται στο Azovstal.

Ο Μασκ δεν έχει μέχρι στιγμής σχολιάσει την έκκληση του διοικητή των πεζοναυτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλες οι προσπάθειες εκκένωσης των Ουκρανών στρατιωτών, πολλοί από τους οποίους είναι σοβαρά τραυματισμένοι, έχουν μέχρι στιγμής αποβεί άκαρπες. Ωστόσο, εκατοντάδες πολίτες έχουν επιτραπεί να εγκαταλείψουν την περιοχή τις τελευταίες ημέρες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.