ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Το ρωσικό ΥΠΑΜ διέψευσε με βίντεο τις φήμες περί «καρατόμησης» του Β.Γκερασίμοφ

Ο αρχηγός του ρωσικού Γενικού Επιτελείου εκτελεί κανονικά τα καθήκοντά του

Το ρωσικό ΥΠΑΜ διέψευσε με βίντεο τις φήμες περί «καρατόμησης» του Β.Γκερασίμοφ

Το υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας διέψευσε τα περί… καρατόμησης του Βαλερί Γκερασίμοφ, του αρχηγού του ρωσικού Γενικού Επιτελείου που διέδιδαν διάφοροι κύκλοι.

Μάλιστα, για τον σκοπό αυτό, κυκλοφόρησε ένα βίντεο που παρουσιάζει τον Γκερασίμοφ να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο του γενικού επιτελείου την Κυριακή και να ενημερώνεται για τις πυραυλικές επιθέσεις που εξαπέλυσαν οι Ουκρανοί σε Κριμαία και στο Ροστόφ.

Αυτή ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Γκερασίμοφ μετά την ένοπλη ανταρσία της Wagner στις 24 Ιουνίου.

Όπως ανέφερε το υπουργείο Άμυνας σε σχετική δημοσίευση:

«Ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου των Ενόπλων Δυνάμεων της Ρωσικής Ομοσπονδίας, Στρατηγός Βαλερί Γκερασίμοφ, ανέθεσε στον επικεφαλής της Κύριας Διεύθυνσης Πληροφοριών και στους υπευθύνους του διοικητηρίου της συνδυασμένης ομάδας να οργανώσουν συστηματικές εργασίες για τον εντοπισμό των χώρων αποθήκευσης και εκπαίδευσης, καθώς και των θέσεων εκτόξευσης των πυραύλων S-200 και παρόμοιων εχθρικών όπλων κρούσης και να σχεδιάσουν την προληπτική εξουδετέρωσή τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.