Κανονικά θα έπρεπε να του στήσουν ανδριάντα...

Τουρκικό πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ με άδεια του Ιράν

Το πλοίο έλαβε άδεια διέλευσης επειδή είχε χρησιμοποιήσει ιρανικό λιμάνι

Τουρκικό πλοίο διέσχισε τα Στενά του Ορμούζ με άδεια του Ιράν

Το Ιράν παραχώρησε σε ένα τουρκικό πλοίο άδεια διέλευσης από τα Στενά του Ορμούζ, όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Μεταφορών της Τουρκίας.

Ο Αμπντουλκαντίρ Ουραλόγλου δήλωσε ότι 14 πλοία τουρκικής ιδιοκτησίας περιμένουν στο Στενό του Ορμούζ, ενώ εξήγησε ότι το πλοίο έλαβε άδεια διέλευσης επειδή είχε χρησιμοποιήσει ιρανικό λιμάνι.

Όσον αφορά στα υπόλοιπα 14 πλοία τουρκικής ιδιοκτησίας διαβεβαίωσε ότι περιμένουν χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.