ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

Τραγική κατάληξη σύμφωνα με τις έρευνες – Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο

Λίγες μόλις μέρες μετά την εξαφάνισή της

Τραγική κατάληξη σύμφωνα με τις έρευνες – Βρέθηκε νεκρή σε ξενοδοχείο

Ήταν την περασμένη Κυριακή (18/12) που η Josie George δηλώθηκε αγνοούμενη στις αρχές και τελικά βρέθηκε νεκρή σε δωμάτιο ξενοδοχείου.

Η Josie George, υπεύθυνη κάστινγκ εταιρείας στο Ηνωμένο Βασίλειο, δηλώθηκε αγνοούμενη την περασμένη Κυριακή αφού εθεάθη να φεύγει από πάρτι στο δυτικό Λονδίνο.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της δεν είχαν αίσιο τέλος. Εντοπίστηκε νεκρή σε ξενοδοχείο, με τις επίσημες αρχές να δηλώνουν πως χειρίζονται τον θάνατό της ως «απροσδόκητο» αλλά όχι ύποπτο.

«Ήταν στις 20 Δεκεμβρίου που οι αρχές κλήθηκαν σε ξενοδοχείο στην οδό Tower Bridge, όπου βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας. Ο θάνατός της αντιμετωπίζεται ως απροσδόκητος αλλά όχι ύποπτος και ερευνάται.

Οι συγγενείς της έχουν ενημερωθεί. Θα συνταχθεί σχετική έκθεση από τον ιατροδικαστή» ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της Met Police.

Οι οικείοι της Josie George απέτισαν φόρο τιμής στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον φίλο της Sly Augustin να γράφει στο Instagram για τον θάνατό της. «Η αγαπημένη μας φίλη Josie George έφυγε δυστυχώς από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου».

«Φυσικά οι φίλοι και η οικογένειά της είναι συντετριμμένοι και προσπαθούν να διαχειριστούν την απώλεια. Ζητάμε με σεβασμό να δοθεί στην οικογένεια και τους φίλους της ο απαραίτητος χώρος σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη στιγμή. Σας ευχαριστούμε», έγραψε χαρακτηριστικά.

Λίγο πριν από τον θάνατό της, φίλος της Josie George δήλωσε ότι είχε εξαφανιστεί μετά από βόλτα με ταξί προς το σπίτι της στο Λονδίνο.

Ενθουσιασμένη με τη ζωή και την καριέρα της, έγραφε για στους λογαριασμούς της στα social media για τις παραστάσεις που επιμελούνταν προσωπικά.

«Εκτός από τη συνεργασία μου με μεγάλα brands και τη δουλειά μου σε events στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, πέρασα τέσσερα χρόνια στη Βομβάη ως manager χορευτών για ταινίες του Bollywood και εταιρικές εκδηλώσεις», έγραφε η άτυχη Josie George.

Οι στιγμές που μοιραζόταν στα social media την έδειχναν να απολαμβάνει τα ταξίδια και τις διακοπές σε διάφορα μέρη του κόσμου. «Επιστροφή στην πραγματικότητα. Αυτό το ταξίδι έμοιαζε με όνειρο», σχολίαζε στη λεζάντα φωτογραφίας που τραβήχτηκε στις Μαλδίβες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.