ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μακελειό στη Μόσχα: Πληροφορίες για δύο νεκρούς δράστες – Ο ένας σκοτώθηκε λίγο πριν επιστρέψει στην Ουκρανία

Τι μετέδωσε η ρωσική υπηρεσία ειδήσεων του BBC

Μακελειό στη Μόσχα: Πληροφορίες για δύο νεκρούς δράστες – Ο ένας σκοτώθηκε λίγο πριν επιστρέψει στην Ουκρανία

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις μετά την τρομοκρατική επίθεση στη Μόσχα το βράδυ της Παρασκευής.

Οι τελευταίες πληροφορίες κάνουν λόγο για δύο νεκρούς από τους δράστες, ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε στην περιοχή Μπριάνσκ.  λίγο πριν επιστρέψει στην Ουκρανία, όπως μεταδίδει η ρωσική υπηρεσία ειδήσεων του BBC.

Επικαλούμενη πηγή που γνωρίζει την επιχείρηση έρευνας δήλωσε ότι ο ένας επιτιθέμενος σκοτώθηκε στην αίθουσα συναυλιών, ενώ ο άλλος σκοτώθηκε στην περιοχή Μπριάνσκ.

Οι δυνάμεις ασφαλείας σταμάτησαν ένα λευκό αυτοκίνητο στο Μπριάνσκ, 210 μίλια νοτιοδυτικά της Μόσχας, και ανέκριναν υπόπτους, μετέδωσαν νωρίτερα ρωσικά μέσα ενημέρωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ένοπλοι με καμουφλάζ άνοιξαν πυρ με αυτόματά όπλα κατά των άοπλων θεατών της συναυλίας στην αίθουσα συναυλιών “Crocus City Hall”.

Εντός του κτιρίου ξέσπασε πυρκαγιά ύστερα από έκρηξη.

Ο αριθμός των νεκρών είναι στους 142 καθώς μέσα στην αίθουσα υπήρχαν 6.200 άτομα για να παρακολουθήσουν την συναυλία και η οροφή έπεσε επάνω τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.