ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Τροχαίο δυστύχημα στις Φιλιππίνες: Φορτηγό συγκρούστηκε με βαν – Τουλάχιστον 17 νεκροί

Μεταξύ των νεκρών βρίσκεται ένα 6χρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο

Τροχαίο δυστύχημα στις Φιλιππίνες: Φορτηγό συγκρούστηκε με βαν – Τουλάχιστον 17 νεκροί

Τουλάχιστον 17 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σήμερα Δευτέρα (25/3) στις Φιλιππίνες, από τη σύγκρουση ενός φορτηγού με ανατρεπόμενο κάδο που μετέφερε άμμο και ενός βαν.

Οι 17 νεκροί είναι ο οδηγός και οι επιβάτες του βαν, δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Γκοντοφρέντο Τουπάζ, αξιωματικός της αστυνομίας.

Νωρίτερα, ένας πυροσβέστης είχε κάνει λόγο για 13 πτώματα, υπογραμμίζοντας πως τραυματίες είχαν μεταφερθεί στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση.

Μεταξύ των νεκρών βρίσκεται ένα 6χρονο παιδί, που άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ένας ακόμη επιβάτης νοσηλεύεται τραυματισμένος.

Ο οδηγός του φορτηγού και οι δύο επιβάτες του επέζησαν, διευκρίνισε ο Τουπάζ. Ο οδηγός κρατείται από την αστυνομία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα σε έναν κεντρικό οδικό άξονα της κοινότητας Αντίπας, στην επαρχία Κοταμπάτο, στη νήσο Μιντανάο, τη δεύτερη μεγαλύτερη της χώρας.

Αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν πως τα φρένα του φορτηγού φαίνεται να μην λειτουργούσαν, πριν από τη σύγκρουση, είπε στο AFP ο Μικ Γκάρφιν, στέλεχος της υπηρεσίας διαχείρισης καταστροφών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με τον ίδιο, το βαν τυλίχθηκε κατόπιν στις φλόγες, πιθανόν εξαιτίας της σύγκρουσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.