ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Λένε οι ΛΟΑΤΚΙ ότι 1 στους 5 απο την «Generation Z» είναι «δικός τους». Με το επίδομα λοχείας (!) που τους δίνει η κυβέρνηση σύντομα θα γίνουν 3 στους 5 λόγω φτώχειας

Τσεχία: Σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα ενεπλάκη ο πρόεδρος Πετρ Πάβελ

Ελαφρά τραυματίστηκε ο Τσέχος πρόεδρος

Τσεχία: Σε ατύχημα με μοτοσυκλέτα ενεπλάκη ο πρόεδρος Πετρ Πάβελ

Ο Τσέχος πρόεδρος Πετρ Πάβελ εισήχθη σε νοσοκομείο της Πράγας την Πέμπτη μετά από ατύχημα με μοτοσυκλέτα.

Ο 62χρονος Πάβελ, που ανέλαβε την προεδρία της Τσεχίας τον Μάρτιο του 2023, θα παραμείνει στο στρατιωτικό πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πράγας για ένα απροσδιόριστο διάστημα.

Αρχικά ανακοινώθηκε ότι οι τραυματισμοί του δεν είναι σοβαροί, αλλά θα παραμείνει υπό νοσηλεία για παρακολούθηση.

«Υπέστη τραυματισμούς κατά την οδήγηση μοτοσυκλέτας. Οι τραυματισμοί δεν είναι σοβαροί, αλλά απαιτούν βραχυπρόθεσμη παρακολούθηση» δήλωσε το γραφείο του.

Ο Πετρ Πάβελ, πρώην αρχηγός του τσεχικού στρατού και υψηλόβαθμος αξιωματικός του ΝΑΤΟ, είναι γνωστός λάτρης των μοτοσικλετών και συχνά συμμετέχει σε αγώνες πίστας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημειώνεται ότι και ο πρωθυπουργός της γειτονικής Σλοβακίας, Ρόμπερτ Φίτσο, παραμένει στο νοσοκομείο μετά από απόπειρα δολοφονίας την προηγούμενη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.