Αν ήταν «μάγκας» ο Μητσοτάκης θα έστηνε κάλπη... μέσα στο Μουντιάλ!

Β.Πούτιν: «Προελαύνουμε σε όλα τα μέτωπα – Είναι πλέον αργά για το Κίεβο»

«Η κατάσταση στο μέτωπο εξελίσσεται θετικά για εμάς»

Β.Πούτιν: «Προελαύνουμε σε όλα τα μέτωπα – Είναι πλέον αργά για το Κίεβο»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pronews.gr στην Google

Σαφές μήνυμα για την πορεία των επιχειρήσεων στην Ουκρανία έστειλε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δηλώνοντας ότι οι ρωσικές δυνάμεις συνεχίζουν την προέλαση σε όλα τα μέτωπα, ενώ τόνισε ότι, κατά την εκτίμησή του, «είναι πλέον αργά για το Κίεβο για τα πάντα».

Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο σύσκεψης αφιερωμένης στην ανάπτυξη των περιοχών που η Μόσχα θεωρεί «ιστορικά ρωσικά εδάφη», όπως οι Λαϊκές Δημοκρατίες του Ντονέτσκ και του Λουγκάνσκ, καθώς και οι περιοχές Ζαπορίζια και Χερσώνα.

Ο ίδιος ο Πούτιν ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προελαύνουν σε όλες τις κατευθύνσεις. Η κατάσταση στο μέτωπο εξελίσσεται θετικά για εμάς».

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών του σημείωσε:

«Είναι πλέον αργά για το Κίεβο για τα πάντα. Οι αποφάσεις που έπρεπε να ληφθούν δεν ελήφθησαν εγκαίρως και η πραγματικότητα στο πεδίο έχει ήδη διαμορφωθεί».

Παράλληλα, ο Ρώσος πρόεδρος αναφέρθηκε και στα σχέδια οικονομικής και υποδομικής ανάπτυξης των συγκεκριμένων περιοχών, τονίζοντας ότι η Μόσχα προχωρά σε έργα «επανένταξης και αποκατάστασης» των υποδομών.

Σύμφωνα με ρωσικές πηγές, η συζήτηση επικεντρώθηκε τόσο στη στρατιωτική κατάσταση όσο και στη μακροπρόθεσμη ενσωμάτωση των περιοχών που βρίσκονται υπό ρωσικό έλεγχο.

Δείτε μας ζωντανά στο YouTube, Twitch, X, Telegram

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.