ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Β.Ζελένσκι: «Εκλογές στην Ουκρανία θα ξαναγίνουν μόνο εάν νικήσουμε»!

Σε δικτατορίσκο εξελίσσεται ο πρόεδρος της Ουκρανίας

Β.Ζελένσκι: «Εκλογές στην Ουκρανία θα ξαναγίνουν μόνο εάν νικήσουμε»!

Ο Β.Ζελένσκι  ολισθαίνει προς την πραγματική εγκαθίδρυση αυταρχικού  καθεστώτος στην χώρα, καθώς όπως δήλωσε δεν πρόκειται να υπάρξουν εκλογές στην Ουκρανία για όσο διαρκεί ο πόλεμος. Και επειδή ο πόλεμος θα τελιώσει μόνο εάν νικήσει η Ουκρανία, σύμφωνα με τον Ζελένσκι, εκλογές θα γίνουν μόνο εάν συμβεί κάτι τέτοιο!  

«Δεν θα υπάρξουν εκλογές κατά τη διάρκεια των εχθροπραξιών» , είπε ο Ζελένσκι σε ένα νέο παραλήρημα για να συνεχίσει λέγοντας ότι η σύγκρουση  της χώρας του με την Ρωσία είναι ένα… παγκόσμιο ζήτημα. .

«Αυτό είναι ένα παγκόσμιο ζήτημα. Αν κερδίσουμε εμείς, τότε θα τις κάνουμε.

Οι εκλογές πρέπει να γίνουν σε καιρό ειρήνης, όταν δεν θα υπάρχει πόλεμος, σύμφωνα με το νόμο. Θέλω πολύ τον επόμενο χρόνο να υπάρξει ειρήνη και η ζωή να είναι ίδια όπως ήταν πριν από τον πόλεμο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.