ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Β.Ζελένσκι: «Η Ρωσία θα αυξήσει τις επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα»

«Πρέπει να προετοιμαστούμε»

Β.Ζελένσκι: «Η Ρωσία θα αυξήσει τις επιθέσεις με πυραύλους και μη επανδρωμένα»

Η Ρωσία αναμένεται να αυξήσει τα πλήγματά της στις ουκρανικές υποδομές, σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ο οποίος ζήτησε ετοιμότητα. 

«Πρέπει να προετοιμαστούμε για την πιθανότητα ο εχθρός να αυξήσει τα πλήγματα με μη επανδρωμένα αεροσκάφη ή με πυραύλους στις υποδομές μας», είπε ο Ζελένσκι στο καθημερινό διάγγελμά του.

«Όλη η προσοχή μας πρέπει να επικεντρωθεί στην άμυνα (…) σε όσα μπορεί να κάνει η Ουκρανία για να βοηθήσει τον λαό μας να περάσει τον χειμώνα», ανέφερε.

Στο μεταξύ, αντιπροσωπεία της Ουκρανίας, με επικεφαλής την υπουργό Οικονομίας Γιούλια Σβιριντένκο έφτασε σήμερα στην Ουάσινγκτον για να συζητήσει τη συνεργασία με τις ΗΠΑ και τη στήριξη που μπορούν να παράσχουν στη χώρα.

Ο προσωπάρχης του Ζελένσκι, Αντρίι Γέρμακ, που μετέχει στην αντιπροσωπεία, ανέφερε ότι θα έχει συνομιλίες με αξιωματούχους στον Λευκό Οίκο, το Κογκρέσο και με εκπροσώπους της κοινωνίας των πολιτών.

Μεταξύ των θεμάτων που θα συζητηθούν είναι οι προτάσεις του Ουκρανού προέδρου για τον τερματισμό του πολέμου, η ενίσχυση της άμυνας της Ουκρανίας «και άλλα σημαντικά ζητήματα», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.