ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο «προς ανατολική κατεύθυνση» – Πέρασε πάνω από την Ιαπωνία!

Πέμπτη δοκιμή πυραύλου από την Πιονγιάνγκ μέσα σε διάστημα δέκα ημερών

Βόρεια Κορέα: Εκτόξευσε βαλλιστικό πύραυλο «προς ανατολική κατεύθυνση» – Πέρασε πάνω από την Ιαπωνία!

Η Βόρεια Κορέα προχώρησε σήμερα σε νέα εκτόξευση βαλλιστικού πυραύλου αγνώστου τύπου όπως ανακοίνωσε το γενικό επιτελείο εθνικής άμυνας της Νότιας Κορέας.

Ο πύραυλος πέρασε πάνω από την Ιαπωνία και μάλιστα για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια.

Η εκτόξευση του πυραύλου, η οποία εγγράφεται στην αύξηση των πυραυλικών δοκιμών της Πιονγιάνγκ φέτος, έγινε προς «ανατολική» κατεύθυνση, πρόσθεσε το επιτελείο.

Η κυβέρνηση της Ιαπωνίας εκτιμά πως επρόκειτο για διηπειρωτικό βαλλιστικό πύραυλο (ICBM).

Ο Ιάπωνας κυβερνητικός εκπρόσωπος Χιροκάζου Ματσούνο έκανε λόγο για εκτόξευση ενός ICBM, που πέρασε πάνω από το αρχιπέλαγος και έπεσε στη θάλασσα εκτός της ιαπωνικής αποκλειστικής οικονομικής ζώνης (ΑΟΖ).

Νωρίτερα, η κυβέρνηση είχε προειδοποιήσει τους πολίτες να «καλυφθούν», προτού ο πύραυλος πετάξει πάνω από τη χώρα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόκειται για την πέμπτη δοκιμή πυραύλου από τη Βόρεια Κορέα μέσα σε διάστημα δέκα ημερών, ενδεχομένως αντίδραση στην επίδειξη στρατιωτικής δύναμης από τις ΗΠΑ, τη Νότια Κορέα και την Ιαπωνία, που διεξήγαγαν τριεθνή αεροναυτικά και ανθυποβρυχιακά γυμνάσια την περασμένη εβδομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.