ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Βραζιλία: H στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παρασέρνει και πετάει 5χρονη μέσα σε τζαμαρία (βίντεο)

Ως εκ θαύματος το κορίτσι μετά την παράσυρσή του σηκώθηκε όρθιο και έτρεξε στην αγκαλιά ενός άνδρα

Βραζιλία: H στιγμή που μεθυσμένος οδηγός παρασέρνει και πετάει 5χρονη μέσα σε τζαμαρία (βίντεο)

Τύχη βουνό είχε μια 5χρονη στη Βραζιλία η οποία παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε μεθυσμένος οδηγός με αποτέλεσμα να περάσει μέσα από τζαμαρία σχολής οδηγών.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας, στο οποίο έχει καταγραφεί η στιγμή της παράσυρσης της 5χρονης, φαίνεται το κορίτσι να παίζει πίσω από μια γλάστρα όταν το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο την χτυπάει και την πετάει μέσα από τη τζαμαρία.

Πριν την παράσυρση της 5χρονης το εκτός ελέγχου αυτοκίνητο φαίνεται να παρασύρει και έναν μοτοσυκλετιστή, τον οποίο ρίχνει στο έδαφος.

Αν και η τζαμαρία έγινε θρύψαλλα, το κορίτσι που έπεσε πάνω σε ένα κάθισμα φαίνεται να σηκώνεται όρθιο αμέσως μετά την παράσυρσή της και να πέφτει στην αγκαλιά ενός άνδρα, ο οποίος είχε αποφύγει την τελευταία στιγμή το αυτοκίνητο με τον μεθυσμένο οδηγό.

Σύμφωνα με την αστυνομία η παράσυρση της 5χρονης, η οποία ευτυχώς δεν τραυματίστηκε βαριά, σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο στην επαρχία Μπονίτο της Βραζιλίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.