
Ο Εσθονός υπουργός Εξωτερικών, Μάργκους Τσάκνα, δήλωσε σήμερα πριν από τη σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ, πως η χώρα του θα στείλει στρατεύματα στην Ουκρανία «εάν οι εγγυήσεις ασφαλείας περιλαμβάνουν ειρηνευτική δύναμη».
Η υπουργός Εξωτερικών της Λετονίας, Μπάιμπα Μπράζε, δήλωσε από την πλευρά της ότι δεν πρέπει κάποιος να προσπαθεί να κερδίσει μέσω ειρηνευτικών συνομιλιών αποτελέσματα που δεν μπορεί να επιτύχει στο πεδίο της μάχης.
Ο υπουργός Εξωτερικών της Νορβηγίας, Έσπεν Μπαρθ Έιντε, υποσχέθηκε σήμερα 500 εκατομμύρια ευρώ για αγορά όπλων για την Ουκρανία μέσω της πρωτοβουλίας του ΝΑΤΟ για τον εξοπλισμό του Κιέβου με όπλα αγορασμένα από τις ΗΠΑ.
Η Γερμανία, από την πλευρά της, θα διαθέσει, επιπλέον στρατιωτικό εξοπλισμό αξίας 200 εκατομμυρίων δολαρίων για την Ουκρανία μέσω της ίδιας νατοϊκής πρωτοβουλίας, δήλωσε σήμερα ο Γερμανός υπουργός Εξωτερικών Γιόχαν Βάντεφουλ, πριν μεταβεί στις Βρυξέλλες για τη σύνοδο του Συμβουλίου Υπουργών Εξωτερικών του ΝΑΤΟ.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.