ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Οι Αρχές ψάχνουν δεύτερο άτομο για την εξαφάνισή της

Το κορίτσι εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία το 2007

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Οι Αρχές ψάχνουν δεύτερο άτομο για την εξαφάνισή της

Οι Αρχές έχουν ξεκινήσει έρευνες προκειμένου να εντοπίσουν συνεργό στην εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν, ο οποίος βοήθησε τον βασικό κατηγορούμενο να απαγάγει το κορίτσι το 2007 στην Πορτογαλία.

Οι αστυνομικοί θέλουν να μιλήσουν στον Ralph H «για τη σύνδεσή του» με την υπόθεση της αγνοούμενης Μαντλίν, η οποία εξαφανίστηκε ενώ βρισκόταν σε διακοπές με την οικογένειά της στην Πορτογαλία το 2007.

Την περασμένη Τετάρτη, δέκα αστυνομικοί οπλισμένοι με αυτόματα όπλα περικύκλωσαν ακίνητό της κοντά στο Braunschweig, στη Γερμανία αναζητώντας στο κήπο συγκεκριμένα στοιχεία.

Κάμερες ασφαλείας και τέσσερις ανιχνευτές κίνησης έψαξαν το σπίτι. Όμως, καθώς οι αστυνομικοί δεν είχαν ένταλμα έρευνας, δεν μπόρεσαν να εισέλθουν στο ακίνητο.

Το σπίτι ανήκει στον Ralph H και είναι δίπλα στο σπίτι που κάποτε νοίκιασε ο 47χρονος Brueckner ο οποίος δικάζεται για πέντε σεξουαλικά αδικήματα στην Πορτογαλία. Όμως ο Ralph πρόσφατα εξαφανίστηκε, με τις Αρχές να πραγματοποιούν ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή του.

Σύμφωνα με τη Sun, ο Ralph και ο Bruckner συνήθιζαν να συνεργάζονται στενά και έχουν χαρακτηριστεί ως «συνεργάτες στο έγκλημα».

Ο ίδιος έχει παραδεχτεί στο παρελθόν ότι λήστευε ακίνητα μαζί με τον Brueckner και οδηγεί οχήματα: «Ενεργούσα ως επιφυλακή κατά τη διάρκεια των διαρρήξεων και ως οδηγός απόδρασης επίσης. Ξέρω ακριβώς το είδος των εγκλημάτων που έκανε και τι έκανε στον σκοτεινό ιστό».

Mέλος του τμήματος ερευνών της Γερμανίας δήλωσε σχετικά με την αναζήτηση: «Πρέπει να μιλήσουμε επειγόντως με αυτόν τον άνδρα σε σχέση με τη σχέση του με τον Christian B. Πρέπει να τον βρούμε για να τον ρωτήσουμε για την εξαφάνιση της Μαντλίν ΜακΚάν. Δεν είναι στο σπίτι, δεν απαντά στο τηλέφωνο, προφανώς έχει εξαφανιστεί».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.