Ζαπορίζια: Το Κρεμλίνο διαψεύδει τα δημοσιεύματα για αποχώρηση από τον πυρηνικό σταθμό

Διαψεύδουν οι Ρώσοι τα δημοσιεύματα περί αποχώρησης των ρωσικών στρατευμάτων από το πυρηνικό σταθμό της Ζαπορίζια

Ζαπορίζια: Το Κρεμλίνο διαψεύδει τα δημοσιεύματα για αποχώρηση από τον πυρηνικό σταθμό

Το Κρεμλίνο προχώρησε στην διάψευση όσων έλεγαν για εγκατάλειψη του πυρηνικού εργοστασίου της Ζαπορίζια από τους Ρώσους.

Την ίδια ώρα, η εγκατεστημένη από τη Ρωσία διοίκηση της κατεχόμενης πόλης Enerhodar, όπου βρίσκεται η εγκατάσταση, δήλωσε ότι ο πυρηνικός σταθμός της Ζαπορίζια παραμένει υπό ρωσικό έλεγχο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τα μέσα ενημέρωσης διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις ότι η Ρωσία φέρεται να σχεδιάζει να αποσυρθεί από την Enerhodar και να εγκαταλείψει το [πυρηνικό εργοστάσιο]. Αυτές οι πληροφορίες δεν είναι αληθινές», ανέφερε σε δήλωσή της στο Telegram.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.