ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Έγκλημα στην Ηλεία: Ο 80χρονος σκότωσε τον 40χρονο εν ψυχρώ για τα πρόβατα – «Είμαστε σε κατάσταση σοκ»

«Επειδή έχει το ίδιο επίθετο με την Μαρία Μενούνος πάντα λεγόταν πως υπήρχε κάποια μακρινή συγγενική σχέση με την οικογένεια της»

Έγκλημα στην Ηλεία: Ο 80χρονος σκότωσε τον 40χρονο εν ψυχρώ για τα πρόβατα – «Είμαστε σε κατάσταση σοκ»

Σε κατάσταση σοκ η οικογένεια και οι κάτοικοι της Αγίας Τριάδας Ηλείας από την εν ψυχρώ δολοφονία του 40χρονου Παναγιώτη από τον 80χρονο συγχωριανό του με αιτία τα πρόβατα του νεαρού κτηνοτρόφου.

Σύμφωνα με κάτοικο του χωριού, όλα συνέβησαν επειδή τα πρόβατα του 40χρονου Παναγιώτη Μενούνος πέρασαν από ένα φράχτη που υπήρχε στο μαντρί τους, με αποτέλεσμα να βρεθούν στο χωράφι του 80χρονου.

Τότε εκείνος φανερά εκνευρισμένος ζήτησε εξηγήσεις από τον 40χρονο, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει καβγάς και να τον πυροβολήσει εν ψυχρώ.

«Είναι δραματικό όλο αυτό που έχει συμβεί στο χωριό μας. Κανένας δεν περίμενε πως ο 80χρονος θα έβρισκε την δύναμη να σκοτώσει εν ψυχρώ τον Παναγιώτη για τόσο ασήμαντη αιτία» αναφέρει.

Και προσθέτει: «Όπως μαθεύτηκε όλα συνέβησαν επειδή τα πρόβατα του 40χρονου πέρασαν από έναν φράχτη που υπήρχε στο μαντρί του και βρέθηκαν στο χωράφι του ηλικιωμένου, το οποίο δεν ήταν οριοθετημένο. Είμαστε σε κατάσταση σοκ.

Ο Παναγιώτης δεν είχε δώσει ποτέ και σε κανέναν το παραμικρό δικαίωμα, ήταν ένα εξαιρετικό παιδί. Κοιτούσε μόνο την δουλειά του και την οικογένεια του. Ήταν χρόνια παντρεμένος με την σύζυγο του κι είχαν αποκτήσει τέσσερα παιδιά. Το μεγαλύτερο πρέπει να πηγαίνει στο Λύκειο».

Όπως αναφέρει ο κάτοικος του χωριού κανένας δεν γνωρίζει αν ο 80χρονος είχε απειλήσει ποτέ τον Παναγιώτη Μενούνο, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο είναι μακρινός συγγενής με τη διάσημη παρουσιάστρια.

«Ο ηλικιωμένος έμενε λίγο έξω από το χωριό σε ένα σημείο που ξέρουμε όλοι ως “Εξοχή”. Δεν είχε ακουστεί ποτέ για κάτι, δεν τον ξέραμε για παράξενο. Ίσως να είχαν τσακωθεί και στο παρελθόν για τον ίδιο λόγο και να τον είχε απειλήσει τον Παναγιώτη;

Κανένας δε γνωρίζει κάτι για την στιγμή που έγινε το κακό, μπορεί να τσακώθηκαν και πάνω στον καβγά ο 80χρονος να έβγαλε καραμπίνα.

Ο Παναγιώτης ήταν γέννημα θρέμμα εδώ του χωριού μας, ένα εξαιρετικό παιδί και κτηνοτρόφος στο επάγγελμα.

Επειδή έχει το ίδιο επίθετο με την Μαρία Μενούνος πάντα λεγόταν πως υπήρχε κάποια μακρινή συγγενική σχέση με την οικογένεια της, η οποία κατάγεται από το Άκοβο Αρκαδίας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.