Έτσι εκπαιδεύονται οι Έλληνες χιονοδρόμοι καταδρομείς (βίντεο)

Έτσι εκπαιδεύονται οι Έλληνες χιονοδρόμοι καταδρομείς (βίντεο)

Επιβίωση σε χιονοσκεπείς περιοχές, κατασκευή χειμερινών καταλυμάτων, εκμάθηση της τεχνικής του σκι, έρευνα – διάσωση, καθώς και ασκήσεις αμέσου αντιδράσεως, αποτελούν κομμάτι της απαιτητικής εκπαίδευσή τους που γίνεται υπό την επίβλεψη του Διοικητή και των υπολοίπων Στελεχών του Κέντρου.

To τελευταίο καταφύγιο του Αγίου Αντωνίου, από όπου αρχίζει η ανάβαση για τον Μύτικα στα 2.917 μέτρα, δεν διακρίνεται λόγω της πυκνής ομίχλης και της χιονόπτωσης για την διεξαγωγή των ασκήσεων παίζουν και τα οχήματα που διαθέτει το ΚΕΟΑΧ.

H Ειρήνη Συράκη, του Live Media έχει παράδοση καλών ρεπορτάζ στο χώρο της άμυνας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.