ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο νησί η μητέρα της Αναστάζια μαζί με ντετέκτιβ – «Κάθε ώρα μετρά!»

Ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της

Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: Στο νησί η μητέρα της Αναστάζια μαζί με ντετέκτιβ – «Κάθε ώρα μετρά!»

Ραγδαίες είναι στην υπόθεση της 27χρονης Αναστάζια, με καταγωγή από την Πολωνία, που αναζητείται στο νησί της Κω, καθώς η μητέρα της νεαρής πρόκειται να φτάσει στο νησί, μαζί με ομάδα αναζήτησης.

Συγκεκριμένα, την είδηση για τη μετάβαση της μητέρας της κοπέλας στην Κω γνωστοποίησε, το βράδυ του Σαββάτου (17/06), ο σύντροφος της Αναστάζια στο Facebook γράφοντας:

«Αύριο (σ.σ. Κυριακή 18/06) με τη μαμά της Αναστάζια και μια ομάδα ντετέκτιβ θα ψάξουμε την Αναστάζια. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει να την ψάξουμε ή γνωρίζει ανθρώπους που θα μας βοηθήσουν στην αναζήτηση, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας. Κάθε ώρα μετρά! Παρακαλώ κοινοποιήστε όπου μπορείτε».

Βρέθηκε το κινητό της 27χρονης Αναστάζια στην Κω

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες στην Κω για τον εντοπισμό της 27χρονης Πολωνής που αγνοείται από τις 12 Ιουνίου ενώ, μάλιστα, το πρσωπικό έρευνας ενισχύεται, καθώς στο νησί έχει μεταβεί και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο από την αρχή ενημερώνεται για τις έρευνες, οι οποίες έχουν επεκταθεί και στη γύρω περιοχή του Μαρμαριού και του Τιγκακιού και συμμετέχουν 15 πυροσβέστες, στελέχη της Πολιτικής Προστασίας και της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης, εθελοντές, δύο σκύλοι ανιχνευτές και drones.

Μάλιστα, βρέθηκε το κινητό της 27χρονης σε εγκαταλειμμένο κτήριο στην περιοχή Μαρμάρι από έναν άνδρα ο οποίος εργάζεται ως σεκιούριτι, αλλά χωρίς να έχει την κάρτα SIM. Έτσι, λοιπόν, εντείνεται το ενδεχόμενο περί δολοφονίας μιας και εφόσον η συσκευή δεν είχε την κάρτα SIM, αυτό ίσως να έγινε ώστε να μην είναι δυνατόν ο εντοπισμός της τοποθεσίας του.

Ασκήθηκε δίωξη στον 32χρονο συλληφθέντα

Πάντως, στον 32χρονο από το Μπαγκλαντές που συνελήφθη, ασκήθηκε ήδη δίωξη για αρπαγή και θα απολογηθεί τη Δευτέρα (19/06) ενώπιον του τακτικού Ανακριτή της Κω.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 32χρονος φαίνεται να έπεισε την 27χρονη να τον ακολουθήσει σπίτι του, ενώ ήταν μεθυσμένη, προκειμένου να την προμηθεύσει με χασίς. Ο ίδιος ομολόγησε ότι συνευρέθηκε ερωτικά μαζί της, όμως αργότερα την άφησε στην περιοχή και ο ίδιος έφυγε.

Ακόμα, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του, αστυνομικοί συνέλεξαν αποτυπώματα και γενετικό υλικό. Ειδικότερα, βρέθηκαν δύο ποτήρια μπίρας, δύο μαχαίρια, ένα στριφτό τσιγάρο στο τασάκι, μία γυναικεία μπλούζα η οποία φέρει μία κηλίδα και μία τρίχα χρώματος ξανθού, ένα φούτερ χρώματος πορτοκαλί και μια κόκκινη μπλούζα σε κάδο απορριμμάτων, αλλά και ένα αεροπορικό εισιτήριο στο όνομα του (για τη 15η Ιουλίου στην Ιταλία).

Το χρονικό του θρίλερ

Η εξαφάνιση της κοπέλας, Αναστάζια – Πατρίτσια, δηλώθηκε στην Αστυνομία από τον 28χρονο σύντροφός της, την Τρίτη (13/06), καταγγέλλοντας ότι τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου. Ο σύντροφός της είναι και εκείνος πολωνικής καταγωγής και εργάζεται στην Κω.

Σύμφωνα με την καταγγελία του, το βράδυ της Δευτέρας (12/06), περίπου στις 22:30, ο 28χρονος επικοινώνησε τηλεφωνικά με τη σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με τη μηχανή του, στέλνοντάς του το σημείο που θα πήγαινε, για να περάσει να την πάρει.

Όταν όμως εκείνος έφτασε, δεν τη βρήκε στο σημείο που του υπέδειξε. Σε διαδοχικές προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει μαζί της είδε ότι το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Στις 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το στίγμα του κινητού της τηλεφώνου στην περιοχή Τιγκάκι, στην οδό Κωνσταντίνου Κιαπόκα, αλλά και πάλι ήταν απενεργοποιημένο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.