ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έπεσε ελικόπτερο στην βόρεια Εύβοια – Αναζητείται ο πιλότος (upd)

Η πτώση έγινε στην παραλία του Αχλαδίου - Πραγματοποιεί έρευνες ένα ελικόπτερο Super Puma

Έπεσε ελικόπτερο στην βόρεια Εύβοια – Αναζητείται ο πιλότος (upd)

Πτώση ελικοπτέρου είχαμε πριν από λίγο στην βόρεια Εύβοια και συγκεκριμένα στην παραλία Αχλαδίου.

Στο σημείο σπεύδουν ο περιφερειάρχης  Στερεάς Ελλάδας, Φάνης Σπάνος, ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Γιώργος Κελαϊδή της και ο δήμαρχος Γιώργος Τσαπουρνιώτης.

Όπως δήλωσε στο evima.gr ο αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας «υπάρχουν πληροφορίες για πτώση ελικοπτέρου, στην παραλία Αχλαδίου, φαίνεται να είναι ιδιωτικό, είμαστε καθ οδόν αυτή τη στιγμή στο σημείο της πτώσης».

Την πτώση επιβεβαιώνει ο δήμαρχος Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας Γιώργος Τσαπουρνιώτης, είπε μάλιστα πως αυτή έγινε κοντά στο σπίτι του.

Κάτοικοι της περιοχής κάνουν λόγο για έκρηξη που σημειώθηκε αμέσως μετά την πτώση.

Πρόκειται για ιδιωτικό ελικόπτερο Α-109 που είχε απογειωθεί στις 10.13 από το Μαντούδι με δύο επιβαίνοντες και θα προσγειωνόταν στην βιομηχανική ζώνη στον Βόλο. 

Λίγο πριν την απογείωση, ο πιλότος του ελικοπτέρου ανέφερε πως επικρατούν κακές καιρικές συνθήκες στο σημείο

 Το ίχνος του χάθηκε από τα ραντάρ στη περιοχή της προαναφερθείσας παραλίας.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, πραγματοποιείται έρευνα από SuperPuma, στο βουνό και στη γύρω θαλάσσια περιοχή.

Στις έρευνες εκτός από τέσσερα πλωτά σκάφη του Λιμενικού και δύο ιδωτικά συμμετέχει και ένα ελικόπτερο, ενώ επί τόπου φθάνει και μονάδα υποβρυχίων αποστολών (ΜΥΑ) για να αναζητήσουν τον πιλότο ο οποίος ήταν έμπειρος και είχε υπηρετήσει στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.