ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Έπεσε στην θάλασσα στην Κρήτη μονοκινητήριο αεροσκάφος με δύο επιβάτες – Νεκρός ο ένας από τους δύο (upd)

Προορισμός του αεροσκάφους ήταν η Αίγυπτος

Έπεσε στην θάλασσα στην Κρήτη μονοκινητήριο αεροσκάφος με δύο επιβάτες – Νεκρός ο ένας από τους δύο (upd)

Μονοκινητήριο αεροσκάφος με δύο επιβαίνοντες έπεσε στη θάλασσα, στον κόλπο του Κακού Όρους, στο Ηράκλειο της Κρήτης και ο ένας εκ των δύο ανασύρθηκε νεκρός.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Creta24 και του ekriti.gr το μικρό αεροσκάφος είχε απογειωθεί από το αεροδρόμιο Ηρακλείου με προορισμό την Αίγυπτο.

Επί τόπου βρέθηκαν ισχυρές δυνάμεις του Λιμενικού Σώματος και δύτες της 3ης ΕΜΑΚ, οι οποίοι αρχικά εντόπισαν τον πρώτο άνδρα και στη συνέχεια τον βοήθησαν να ανέβει στο σκάφος του Λιμενικού Σώματος και εν συνεχεία εντοπίστηκε και ο δεύτερος αλλά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του και παρά το γεγονός ότι έγιναν προσπάθειες καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης στο σκάφος του Λιμενικού.

Όπως είχε μεταδώσει νωρίτερα η ΕΡΤ, επρόκειτο για 68χρονο από τη Νότια Αφρική. Οι διασώστες του ΕΚΑΒ του έκαναν ΚΑΡΠΑ για να τον επαναφέρουν στη ζωή ενώ τον μετέφεραν στο νοσοκομείο.

Ωστόσο, τελικά, δεν τα κατάφερε και διαπιστώθηκε ο θάνατός του στο Βενιζέλειο νοσοκομείο.

Και οι δύο επιβαίνοντες ήταν αλλοδαποί.

Πάνω από την περιοχή επιχειρούσε και ελικόπτερο της Πολεμικής Αεροπορίας.

Το αεροσκάφος έχει ξένο νηολόγιο και ήταν διερχόμενο πάνω από το Ηράκλειο ενώ λίγη ώρα μετά την πτώση του, βυθίστηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.