ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ – Οι δύο σε σοβαρή κατάσταση

Επίσης, στο νοσοκομείο βρίσκεται κι ένας Κροάτης οπαδός, ο οποίος νοσηλεύεται φυλασσόμενος

Ελληνοκροατική επιδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια: Στο νοσοκομείο παραμένουν τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ – Οι δύο σε σοβαρή κατάσταση

Οι τρεις φίλαθλοι της ΑΕΚ οι οποίοι τραυματίστηκαν από τα αιματηρά επεισόδια που συνέβησαν χθες στη Νέα Φιλαδέλφεια παραμένουν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα μάλιστα με την τελευταία ενημέρωση που είχαν στην «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ, δύο τελικά εξ αυτών είναι σε κρίσιμη κατάσταση.

Επίσης, στο νοσοκομείο βρίσκεται κι ένας Κροάτης οπαδός, ο οποίος νοσηλεύεται φυλασσόμενος. Να θυμίσουμε ότι στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ) του Νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» προσήλθαν 10 τραυματίες από τα επεισόδια.

Στο ίδιο νοσοκομείο είναι κι η μητέρα του 29χρονου, Μιχάλη, καθώς κατέρρευσε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του γιού της.

Οι παίκτες απέτιναν φόρο τιμής στον Μιχάλη

Στο σημείο, όπου δολοφονήθηκε ο 29χρονος Μιχάλης, βρέθηκε αντιπροσωπεία παικτών και διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» και απέτιναν φόρο τιμής. Συγκεκριμένα, το «παρών» έδωσαν οι αρχηγοί Κώστας Γαλανόπουλος, Γιώργος Αθανασιάδης, Σέρχιο Αραούχο, Στίβεν Τσούμπερ, Νταμιάν Σιμάνσκι. Οι πέντε ποδοσφαιριστές ήταν συνοδευόμενοι από τον team manager Δημήτρη Ναλιτζή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Από πλευράς διοίκησης ήταν μαζί τους ο διευθύνων σύμβουλος κι αντιπρόεδρος Γιώργος Κοσμάς, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ανθή Παπακώστα κι από το ποδοσφαιρικό τμήμα επίσης ο Πάνος Αναστασόπουλος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.