ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι Οινούσσες απαντούν στις προκλητικές δηλώσεις τις Τουρκίας με μια τεράστια ελληνική σημαία (φωτο)

Οι Οινούσσες απαντούν στις προκλητικές δηλώσεις τις Τουρκίας με μια τεράστια ελληνική σημαία (φωτο)

Σε νέες προκλητικές δηλώσεις επιδόθηκαν οι Τούρκοι για την επίσκεψη του Νίκου Χαρδαλιά στις Οινούσσες, στο πλαίσιο της άσκησης «Παρμενίων 2021.

Με τα τουρκικά ΜΜΕ να έχουν πάρει «φωτιά» κάνοντας λόγο για παράβαση από την ελληνική πλευρά σε τουρκικό έδαφος, το ελληνικό ακριτικό νησί δίνει ηχηρή απάντηση στις τουρκικές αθλιότητες.

Βιτριολικές δηλώσεις ωστόσο έκανε και ο ίδιος ο Τούρκος υπουργός Άμυνας Χουλουσί Ακάρ ο οποίος έκανε λόγο για «προβοκάτσια».

Ο Δήμαρχος του νησιού Γιώργος Δανιήλ απάντησε με μια μεγάλη ελληνική σημαία που σχηματίστηκε σε ύψωμα των Οινουσσών και έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης: «”Ενοχλημένος” κι ο Hulusi Akar για τις Οινούσσες! Υπομονή…έχουμε πολλά ακόμη σχέδια για τις Οινούσσες», τόνισε ο κ. Δανιήλ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.