ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Χουντικό» το σύνθημα «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια» λέει ο Κασσελάκης. Και το(ν) χειροκροτούσαν...

Απίστευτες δηλώσεις Τσαβούσογλου: «Οι Έλληνες πυροβολούσαν πρόσφυγες και τους έστελναν πίσω στην Τουρκία»!

Απίστευτες δηλώσεις Τσαβούσογλου: «Οι Έλληνες πυροβολούσαν πρόσφυγες και τους έστελναν πίσω στην Τουρκία»!

Απίστευτες και συνάμα γελοίες κατηγορίες από τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών Μελβούτ Τσαβούσογλου κατά της Ελλάδας ο οποίος διαστρέβλωσε για ακόμη μια φορά, τα γεγονότα λέγοντας ότι οι ελληνικές αρχές πυροβολούσαν τους πρόσφυγες και τους έστελναν τραυματίες πίσω στην Τουρκία!

Όλα αυτά τα φανταστικά, τα ανέφερε κατά τη διάρκεια της κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Γερμανό ομόλογό του, Χάικο Μάας, στην Άγκυρα.

Ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών επιτέθηκε στην Ελλάδα για το μεταναστευτικό λέγοντας.

«Έστελνε με τη βία τους τραυματισμένους πρόσφυγες στην Τουρκία», δηλαδή κατά τον Τούρκο υπουργό Εξωτερικών, πρόσφυγες που είχαν διασχίσει όλη την Τουρκία επιβιβάστηκαν σε πλεούμενα για να μεταφερθούν απέναντι και πυροβολήθηκαν από τους Έλληνες!

Η γελοιότητα έχει και τα όριά της και ιδιαίτερα απέναντι σε μια χώρα, που δεν είναι ούτε η Βουλγαρία, ούτε τα Σκόπια, ούτε η Αλβανία, ή η Κροατία μήτε και η Σερβία (που έχουν σφραγισμένα τα σύνορά τους) αλλά στην Ελλάδα η οποία έχει από το 2015 και μετά τα σύνορά της εντελώς ανοικτά, σε οποιοδήποτε αλλοδαπό από οποιοιδήποτε μέρος του κόσμου που απλώς θέλει να έρθει στην Ελλάδα.

«Η Ελλάδα πυροβολούσε τις βάρκες των προσφύγων, τις βύθιζε στο Αιγαίο και τους έστελνε με τη βία, τραυματισμένους, πίσω στην Τουρκία», είπε πιο ειδικά ο γνωστός εφευρέτης φανταστικών σεναρίων και υπερόπτης Τσαβούσογλου.

Αναφορικά με τη Συρία και την γερμανική πρόταση να δημιουργηθεί μια διεθνής «ασφαλής ζώνη» στη βορειοανατολική Συρία, ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε πως αυτή η πρόταση δεν είναι ρεαλιστική. Και αυτό, παρά το γεγονός ότι αρχικά η Τουρκία είχε δώσει την έγκρισή της.

Το “έπαιξε” και υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Ο Τσαβούσογλου δήλωσε επίσης πως η Τουρκία δεν θα ανεχθεί οποιεσδήποτε παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων στη βορειοανατολική Συρία και θα ερευνήσει οποιεσδήποτε κατηγορίες ότι τέτοιες παραβιάσεις έλαβαν χώρα.

«Θα ερευνήσουμε μέχρι τέλους ακόμη και τη μικρότερη παραβίαση ανθρώπινων δικαιωμάτων και καταγγελία. Δεν θα ανεχθούμε ούτε τη μικρότερη από τις παραβιάσεις ανθρώπινων δικαιωμάτων», δήλωσε ο Τσαβούσογλου.

https://twitter.com/vdcnsy/status/1187840606971842560

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/vdcnsy/status/1188058775976067078

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.