ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Ναύαρχος ε.α. Τ.Γκιουρντενίζ: «Η Ελλάδα είναι μια κατοχική χώρα – Άνοιξαν όλες τις βάσεις των ΗΠΑ και της Γαλλίας»

Ναύαρχος ε.α. Τ.Γκιουρντενίζ: «Η Ελλάδα είναι μια κατοχική χώρα – Άνοιξαν όλες τις βάσεις των ΗΠΑ και της Γαλλίας»

Ο Τσεμ Γκιουρντενίζ ναύαρχος ε.α. του Ναυτικού της Τουρκίας αναφέρθηκε στα S-400 που έχει αγοράσει η Τουρκία από την Ρωσία, ενώ υποστήριξε και πως η Ελλάδα είναι μια κατοχική χώρα εξαιτίας των συμφωνιών που έχει κάνει με την Γαλλία και τις ΗΠΑ.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Υπάρχει ένα γκρουπ που είναι εδραιωμένο στον Ατλαντικό και λέει να κρατήσουμε τους S-400 στην αποθήκη και να μην τους χρησιμοποιήσουμε και αντιτίθεται ακόμα και στην ανάπτυξη των ρωσικοτουρκικών σχέσεων στο πεδίο του τουρισμού. Αυτό είναι εξαιρετικά επικίνδυνο για το μέλλον της Τουρκίας.

Το πιο σημαντικό σημείο είναι η επαναπροσέγγιση των τουρκορωσικών σχέσεων, η Τουρκία να αναγνωρίσει την Abkhazia, η Ρωσία να αναγνωρίσει την «τΔΒΚ» και και μετά θα δούμε τι θα γίνει. Ας δώσει η «τΔΒΚ» στη Ρωσία μια βάση ή ας πει πως θα υποστηρίξει την ύπαρξη ρωσικών πλοίων εκεί, τότε θα δούμε τι θα κάνει το σύστημα των ΗΠΑ.

Προς το παρόν η Ελλάδα είναι μια κατοχική χώρα, το λέω ξεκάθαρα. Με τις συμφωνίας που έκαναν με την Γαλλία και τις ΗΠΑ άνοιξαν όλες τις στρατιωτικές βάσεις αυτών των δύο χωρών.»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.