Γ.Οικονόμου για Ερντογάν: «Διαστρεβλώνει την Ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του»

«Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της»

Γ.Οικονόμου για Ερντογάν: «Διαστρεβλώνει την Ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του»

Τις νέες προκλητικές δηλώσεις του προέδρου της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχολιάζει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Με αφορμή το νέο παραλήρημα του Τούρκου προέδρου, με την προσβλητική ρητορική κατά της χώρας μας, ο κ. Οικονόμου σημειώνει: «Ο κ. Ερντογάν έχει επιλέξει να διαστρεβλώνει την Ιστορία, για να εξυπηρετήσει τον αναθεωρητισμό του. Η Ελλάδα, αντίθετα, στη μακραίωνη πορεία της, γράφει Ιστορία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όπως επισημαίνει ακόμη ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, «Ιστορία για την οποία είμαστε υπερήφανοι, αφού η Ελλάδα διαπρέπει με τον πολιτισμό της και τα επιτεύγματά της. Η Ελλάδα, όποτε χρειάζεται, γνωρίζει άριστα να υπερασπίζεται με σθένος και αποτελεσματικότητα τα δίκαιά της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.