ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Η Ευρώπη θέλει Κυριάκο και Ούρσουλα» ανέκραξε ο Σχοινάς! - Και «Pfizer»;

M.Ακσενέρ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τσούλες δεν μας είπε ούτε ο Έλληνας που τον πετάξαμε στην θάλασσα»

Αναφέρθηκε τόσο στους Έλληνες όσο και στους Άγγλους - Γάλλους

M.Ακσενέρ σε Ρ.Τ.Ερντογάν: «Τσούλες δεν μας είπε ούτε ο Έλληνας που τον πετάξαμε στην θάλασσα»

Όλα στην Τουρκία πλέον μοιάζουν να έχουν – ή να προσπαθούν να αποκτήσουν – σχέση με την Ελλάδα.

Ο τούρκος πρόεδρος χρησιμοποιεί διαρκώς το τελευταίο διάστημα ένταση και δημιουργεί «πολεμικό κλίμα», με την πρόθυμη συμβολή και των τουρκικών ΜΜΕ.

Οι δηλώσεις δε που έχουν σχέση με την Ελλάδα παίζουν ταυτόχρονα σχεδόν σε Αθήνα και Άγκυρα.

Και κάπως έτσι η «Ελλάδα» γίνεται μία λέξη που συναντά κανείς σε κάθε δήλωση τούρκου πολιτικού, είτε έχει σχέση με τα ζητήματα που έχουν να λύσουν Αθήνα και Άγκυρα είτε όχι.

Ακόμα και οι επιθέσεις ανάμεσα σε πολιτικούς γίνονται viral εάν έχουν μία αναφορά στην Ελλάδα.

Και γίνονται ακόμα καλύτερες εάν θυμίζουν περιόδους όπως η Μικρασιατική Καταστροφή, ή αντίστοιχες που παραπέμπουν στο εθνικιστικό μεγαλείο της Τουρκίας.

Αυτό πρέπει να σκέφτηκε και η ηγέτης του ακροδεξιού «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, όταν αποφάσισε να «χτυπήσει» τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σε σχέση με τις δηλώσεις του για τις διαδηλώτριες στο πάρκο Γκεζί.

Ο Ερντογάν είχε χαρακτηρίσει «σάπιες» και «τσούλες» τις γυναίκες που έλαβαν μέρος στις κινητοποιήσεις, με την Ακσενέρ να απαντά μέσω αναδρομής στο 1922.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αυτή την προσβολή, ούτε ο Έλληνας που δεν μπορεί να ξεχάσει ότι τον έριξαν στη θάλασσα, ούτε ο Άγγλος, που τον έπιασε στομαχόπονος από την προηγούμενη ήττα του, ούτε ο Γάλλος που δεν μπορεί να ξεπεράσει τα τραύματά του, δεν την ξεστόμισε», έγραψε στο twitter η Ακσενέρ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.