Το γύρισε στην πολιτική και προκαλεί

Σε μία άκρως προκλητική τοποθέτηση προχώρησε η άλλοτε Μις Τουρκία και πρώην σύζυγος του ηθοποιού Γιώργου Σεϊταρίδη, Tuğçe Kazaz, η οποία είχε γίνει γνωστή στο ελληνικό κοινό για την συμμετοχή της στην ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» του 2005.

Σε μία περίοδο κατά την οποία οι σχέσεις ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία είναι τεταμένες και προβλέπεται ένα «θερμό» καλοκαίρι, η Καζάζ θέλησε να βάλει και αυτή το «λιθαράκι» της στην κλιμάκωση των σχέσεων, μιλώντας για τουρκική εισβολή στα ελληνικά νησιά.

Συγκεκριμένα, εμφανιζόμενη στο τουρκικό διαδικτυακό κανάλι  TVNET (ανήκει στον όμιλο της Γενί Σαφάκ) η Τουχτσέ Καζάζ τόνισε ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά και αν χρειαστεί οι Τούρκοι να μπουν τα ελληνικά νησιά.

«Πιστεύω ότι τα σύνορα πρέπει να χαραχθούν ξανά. Πιστεύω ότι η Τουρκία πρέπει να επεκτείνει τα σύνορά της, εάν χρειαστεί, ώστε να επιτρέψει στους ανθρώπους που ζουν σε περιοχές που υφίστανται καταπίεση, να ζήσουν εν ειρήνη. Πιστεύω ότι η Τουρκία είναι μια δύναμη που έχει μία σωστή θέση στον κόσμο σήμερα και έχει κάνει βήματα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ολόκληρο το σύστημα της Τουρκίας έχει προετοιμαστεί ανάλογα», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Αν χρειαστεί, μπείτε στα νησιά. Τα ελληνικά νησιά είναι εξοπλισμένα σήμερα. Και η Αγγλία και η Γερμανία ήθελαν να μας τα δώσουν. Αλλά ‘για κάποιο λόγο’ ο Ισμέτ Ινονού φοβόταν να πάρει τα νησιά», συμπλήρωσε.

Δείτε βίντεο:

Tuğçe Kazaz siyasete atılmayı düşünüyor mu?

Η Καζάζ μετά την ταινία του 2005 που πραγματευόταν ένα θερμό επεισόδιο μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας στο Αιγαίο, παντρεύτηκε τον Έλληνα ηθοποιό, Γιώργο Σεϊταρίδη τον οποίο και είχε γνωρίσει στα γυρίσματα.

Μάλιστα για να παντρευτεί η ίδια επέλεξε να ασπαστεί τον χριστιανισμό προκειμένου ο γάμος να είναι θρησκευτικός, παρά τις αντιδράσεις της οικογένειάς της. Λίγα χρόνια αργότερα το ζευγάρι χώρισε με την ίδια να δηλώνει πλέον πως ήταν μεγάλο λάθος της να αλλάξει θρησκεία.

Απόσπασμα από την ταινία «Λούφα και Παραλλαγή: Σειρήνες στο Αιγαίο» στην οποία εμφανίζεται η Καζάζ:

Nikos Perakis - Sirens in the Aegean / Νίκος Περάκης - Σειρήνες στο Αιγαίο
Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα τελευταία χρόνια η Καζάζ διατηρώντας ενεργά προφίλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης δημιουργεί βίντεο και σχολιάζει θέματα της επικαιρότητας στην Τουρκία που αφορούν τόσο τα ανθρώπινα δικαιώματα, την πολιτική αλλά και τις εξωτερικές υποθέσεις.