ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκία: Πραγματοποίησαν προκλητική εκδήλωση έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη

Μέλη της επαρχιακής επιτροπής Κωνσταντινούπολης του «Πατριωτικού Κόμματος» (Vatan Partisi), πραγματοποίησαν συγκέντρωση για την 101ης επέτειο της «Ημέρας της Νίκης» στις 30 Αυγούστου

Τουρκία: Πραγματοποίησαν προκλητική εκδήλωση έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη

Εκδήλωση με προκλητικό χαρακτήρα πραγματοποίησαν μέλη του «Πατριωτικού Κόμματος» (Vatan Partisi) μπροστά από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στην Κωνσταντινούπολη, στην οδό Istiklal, με αφορμή τον εορτασμό της 101ης επετείου της «Ημέρας της Νίκης» στις 30 Αυγούστου.

Ημέρα που ξεκίνησε η επίθεση των κεμαλικών δυνάμεων και οδήγησε στην ήττα του ελληνικού Στρατού στο Μικρασιατικό Μέτωπο.

Την εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία της επαρχιακής επιτροπής Κωνσταντινούπολης του κόμματος, με τον πρόεδρο Οκάν Οζκάν, να προειδοποιεί και στρέφει τις βολές του κατά της Ελλάδας. «Αυτοί που βρίσκονται απέναντι από την Τουρκία, αντιμετωπίζουν το χαστούκι των Τούρκων, όπως πριν από 100 χρόνια» δήλωσε προκλητικά, εκτοξεύοντας απειλές κατά ΗΠΑ, Ισραήλ και Γαλλίας.

Έξω από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας ο Οζκάν δήλωσε: «Μετά τον εορτασμό μας για την Ημέρα της Νίκης της 30ης Αυγούστου, καλούμε από εδώ από το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας, την γείτονα χώρα να μην πέσει στην παγίδα των ΗΠΑ. Ως στρατιώτες του Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ, που προστατεύουμε την ανεξαρτησία της Τουρκίας, σας προειδοποιούμε : ‘‘Οι ΗΠΑ, η ΕΕ, το ΝΑΤΟ δεν είναι φίλοι σας. Αυτοί που ξέρετε ως φίλοι θα σας παρασύρουν ξανά στην άβυσσο.

Όσοι αντιμετωπίσουν την Τουρκία θα τους χαστουκίσουν και πάλι οι Τούρκοι, όπως πριν από 100 χρόνια’’»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και κατέληξε: «Πόσο χαρούμενος είναι αυτός που λέει ότι είμαι Τούρκος!». Το «Πατριωτικό Κόμμα» (Vatan Partisi) είναι εξωκοινοβουλευτικό και στις πρόσφατες Προεδρικές Εκλογές, υποστήριξε τον πρόεδρο Ταγίπ Ερτογάν την Β΄ Κυριακή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.