ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χ.Δούκας και Ε.Ιμάμογλου επικοινώνησαν και συμφώνησαν να συναντηθούν

Τι ανέφεραν σε επιστολές που αντάλλαξαν

Χ.Δούκας και Ε.Ιμάμογλου επικοινώνησαν και συμφώνησαν να συναντηθούν

Ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας αντάλλαξε επιστολές με τον δήμαρχο Κωνσταντινούπολης, Εκρέμ Ιμάμογλου.

Απαντώντας στην συγχαρητήρια επιστολή που έλαβε ο Χ.Δούκας, εκφράζει την πρόθεσή του να διατηρήσει ανοιχτούς διαύλους επικοινωνίας και τονίζει την αναγκαιότητα της συνεργασίας των μεγαλουπόλεων για την αντιμετώπιση σύγχρονων προκλήσεων, όπως η κλιματική αλλαγή και οι κοινωνικές ανισότητες.

Στο μήνυμά του, ο Χάρης Δούκας επισημαίνει ότι στόχος είναι η ανταλλαγή βέλτιστων πρακτικών και λύσεων, προκειμένου οι κάτοικοι των δύο πόλεων να διαβιούν με ειρήνη, κοινωνική ευημερία και σταθερότητα, ενώ εμφανίζεται θετικός για μία συνάντηση με τον Ε.Ιμάμογλου το επόμενο χρονικό διάστημα.

Στη συγχαρητήρια επιστολή του ο Εκρέμ Ιμάμογλου εύχεται στον Χ.Δούκα καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του και τονίζει ότι προσβλέπει σε στενή συνεργασία μεταξύ Αθήνας και Κωνσταντινούπολης, μέσω του δικτύου των βαλκανικών πόλεων Β40.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ε.Ιμάμογλου κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην ιδιότητά του Χ.Δούκα ως επιστήμονα, αλλά και στο όραμά του, υπογραμμίζοντας ότι είναι βέβαιος ότι θα αγωνιστεί για να εφαρμόσει τις αρχές διοίκησης των σύγχρονων πόλεων, όπως η βιωσιμότητα, η ισότητα και η συμπερίληψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.