ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ισραηλινή Αεροπορία βομβάρδισε τον τηλεοπτικό σταθμό της Χαμάς

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η ισραηλινή Αεροπορία βομβάρδισε τον τηλεοπτικό σταθμό της Χαμάς

Τον τηλεοπτικό σταθμό της Χαμάς στην Λωρίδα της Γάζας βομβάρδισε η Αεροπορία του Ισραήλ πριν από λίγη ώρα.

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο δείχνει τη στιγμή που βόμβα πλήττει τα στούντιο της τηλεόρασης της Χαμάς.

Δεν υπήρξε άμεση αναφορά θυμάτων από την αεροπορική επιδρομή στον τηλεοπτικό σταθμό Al-Aqsa που ακολουθεί ένα κύμα συγκρούσεων στα σύνορα του Ισραήλ και του παλαιστινιακού θύλακα, μεταξύ της Χαμάς και ισραηλινών δυνάμεων.

Από την επιδρομή καταστράφηκαν οι εγκαταστάσεις του σταθμού στην πόλη της Γάζας και γειτονικά κτίρια. Ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε ότι θα ξαναρχίσει σύντομα να εκπέμπει.

Κάτοικοι της περιοχής είχαν διαφύγει μετά από καλέσματα του Ισραήλ να εκκενώσουν την περιοχή και την εκτόξευση τουλάχιστον πέντε προειδοποιητικών πυραύλων, ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες.

Ο εκπρόσωπος των ισραηλινών δυνάμεων IDF ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα στους δημοσιογράφους την ενίσχυση των δυνάμεων στα σύνορα με την Λωρίδα της Γάζας. Το υπουργείο Υγείας της Γάζας έκανε λόγο για 3 Παλαιστίνιους νεκρούς. Ιατρικοί αξιωματούχοι στο Ισραήλ δήλωσαν πως τουλάχιστον δέκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από τις επιθέσεις με ρουκέτες.

https://twitter.com/shejae3a/status/1062062978944692225

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/shejae3a/status/1062062040737554434

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.