ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριγιάντ ελ Μαλίκι «σφυρίζει αδιάφορα» για την τουρκική εισβολή στην Συρία

Ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριγιάντ ελ Μαλίκι «σφυρίζει αδιάφορα» για την τουρκική εισβολή στην Συρία

Με μία δήλωση που δείχνει, αν μη τι άλλο ότι οι Παλαιστίνιοι, πλέον έχουν δεθεί για τα καλά στο άρμα της Τουρκίας, ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών Ριγιάντ ελ Μαλίκι (στην φωτό δίπλα στον Τούρκο ΥΠΕΞ Μ.Τσαβούσογλου) διέψευσε τις πληροφορίες ότι καταδίκασε την τουρκική εισβολή στη βορειοανατολική Συρία: «Δεν έχω κάνει δηλώσεις για το τι γίνεται στα βόρεια σύνορα της Συρίας».

«Τι γίνεται στα βόρεια σύνορα της Συρίας; Οτι έγινε και στα βόρεια σύνορα της Κύπρου το 1974» θα μπορούσε να του απαντήσει κάποιος. Εισβολή και κατοχή ξένου εδάφους μαζί με σφαγές αμάχων. Το αγαπημένο «χόμπι» της Τουρκίας…

Τα κοινωνικά δίκτυα της Συρίας, ανέφεραν ότι η Παλαιστίνη καταδίκασε την επιχείρηση εισβολής της Τουρκίας στην Συρία και η απάντηση του Ριγιάντ ελ Μαλίκι ήταν άμεση: «Ψευδείς οι φήμες και το περιεχόμενο των δημοσιευμάτων. Ποτέ δεν αποδοκίμασα και ποτέ δεν σχολίασα τι γίνεται στα βόρεια σύνορα της Συρίας»!

Όσον αφορά την απόφαση του Αραβικού Συνδέσμου να συγκαλέσει έκτακτη συνεδρίαση για να συζητήσει την τουρκική εισβολή, που έγινε με πρωτοβουλία της Αιγύπτου, ο Παλαιστίνιος υπουργός Εξωτερικών δήλωσε ότι παρευρίσκεται πάντοτε στις συναντήσεις του Αραβικού Συνδέσμου ως Παλαιστίνη, αλλά «δεν σημαίνει ότι καταδίκασε κάτι»!

Ο αναπληρωτής γενικός Γραμματέας του Αραβικού Συνδέσμου, Χουσάμ Ζεκί, ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνάντηση το Σάββατο 12 Οκτωβρίου σε επίπεδο υπουργών Εξωτερικών.

Η Παλαιστίνη έχει στραφεί πλήρως υπέρ της Αγκυρας και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό…

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ξέχασαν γρήγορα την ελληνική στήριξη…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.