Οι Κούρδοι είναι έτοιμοι να ενταχθούν στον συριακό Στρατό

Οι Κούρδοι είναι έτοιμοι να ενταχθούν στον συριακό Στρατό

Κούρδοι και Άσαντ βρίσκονται ένα βήμα από το να ενώσουν δυνάμεις, καθώς ο εχθρός τους είναι κοινός.Άλλωστε οι Κούρδοι πλέον δεν έχουν και πολλές επιλογές

Οι Κούρδοι μαχητές στη βορειοανατολική Συρία είναι έτοιμοι να ενώσουν τις δυνάμεις τους με τον πρόεδρο Μπασάρ Ασάντ, δήλωσε ο πρόεδρος της εκτελεστικής επιτροπής του Συριακού Δημοκρατικού Συμβουλίου Ιλχάμ Έμματ.

«Είμαστε έτοιμοι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας με τον Assad», δήλωσε ο Έμματ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βέβαια ο ίδιος είπε πως πρέπει να γίνουν κάποιες αλλαγές στο Συριακό στρατό, αλλά πλέον είναι θετικοί, κάτι που σημαίνει πως δημιουργούνται νέες εξελίξεις στη περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.