ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Συρία: Νέες αεροπορικές επιθέσεις με 12 νεκρούς

Συρία: Νέες αεροπορικές επιθέσεις με 12 νεκρούς

Τουλάχιστον 12 άμαχοι, μεταξύ των οποίων επτά παιδιά, σκοτώθηκαν σήμερα στη βορειοδυτική Συρία από αεροπορικές επιδρομές σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

Δέκα άμαχοι – εκ των οποίων οκτώ μέλη της ίδιας οικογένειας- σκοτώθηκαν κατά τις επιδρομές στο δυτικό τμήμα της επαρχίας του Χαλεπίου, ενός τομέα που τελεί υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών και ανταρτών και γειτνιάζει με την επαρχία Ιντλίμπ, σύμφωνα με το Παρατηρητήριο.

«Μία από τις επιδρομές έπληξε ένα σπίτι κοντά στο χωριό Κφαρ Ταάλ, σκοτώνοντας όλα τα μέλη μιας οικογένειας, εκ των οποίων έξι παιδιά», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διευθυντής του Παρατηρητηρίου Ράμι Αμπντέλ Ραχμάν.

Δύο άμαχοι σκοτώθηκαν εξάλλου στην περιοχή της Ιντλίμπ, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η επαρχία Ιντλίμπ και ορισμένες ζώνες των γειτονικών περιοχών του Χαλεπίου, της Χάμα και της Λαττάκειας τελούν υπό τον έλεγχο των τζιχαντιστών της Χαγιάτ Ταχρίρ αλ-Σαμ (πρώην παρακλάδι της Αλ Κάιντα στη Συρία). Εκεί έχουν παρουσία και οργανώσεις ανταρτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.